Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    ty naopak sklameš vždy ,.,ô=ô,.,
  • USER47
    Ty prostě nikdy nezklameš.:-D
  • MikeiXX
    Nepříjde Vám to logo hry podobné "logu" filmu SAW?
  • Mato1987
    u mňa je to zas opačne, jedničku som videl dokopy asi 2 krát kdežto dvojku aj 40 krát :) a stále sa toho nedokážem prežrať :)
  • Jedničku jsem viděl snad dvacetkrát, dvojku jsem viděl jen v kině a nechci nikdy více. Ztratilo to náboj, humor, vše, co vyzdvihovalo jedničku. I když měla taky hodně levné efekty, ty v dvojce mi připadaly ještě lacinější...
  • Mato1987
    počkaj nepleť sem nejaké béčkové braky ako 10.000 BC. a podobne, teraz sa tu bavíme o tvorbe del torra, konkrétne komiksových adaptácií, blade I del torro nerežíroval, je to škoda, lebo potom by blade I bol omnoho lepší.
  • To je jako kdybys tvrdil, že nejlepší Emerichův film je 10.000 BC. Faunův labyrint je sice spíš temná pohádka, ale pořád je to lepší než Blade 2, který narozdíl od jedničky měl oficiální licenci od Marvelu a možná to byla největší chyba, původní blade je IMHO nejlepší komiksový film všech dob, dvojka není špatná ale jedničce nesahá ani po kotníky
  • "Alice, what have you done?!" :D nejlepší prostě...
  • Mato1987
    Hellboy 1 bol až príliš ponurný, nehovorím, že bol zlý ale druhý diel je lepší vo všetkých smeroch. Tak isto ako u blade, 1 bol taký ponurný, až psychadeilický, kdežto dvojka mi utkvela v pamäti až natoľko že som po videní blade II v kine robil z toho seminárnu prácu na strednej škole ešte...
  • Mato1987
    ak ti hellboy 2 pripadal málo humorný a bez duše tak ťa ľutujem, faunov labirint naopak bola kokotina na entú.
  • ten králík mě straší dodnes
  • victor
    Muhehehehe..... *1*
  • victor
    :) Na zvrácenost Americana McGee'ho stejně nemá ...
  • victor
    No kdyby Hellboy I .... neřeknu ( ten byl vážně super komixová adaptace ) , ale zrovny ty dvojky jsou přeefektované nicky .
  • irdzi
    ou je ... Faunuv labyrint je víc než Hellboy a Hellboy je víc než Blade...si teda osobně myslím:)
  • Cahir
    Hellboy 2 je pěkná přehlídka masek, slušně udělanejch soubojů, vypadá asi tak 3x dráž, než kolik doopravdy stál a... a to bude asi tak všechno. Obsahově sh*t bez duše a humoru jedničky IMO.

Dobrej byl Faunův labyrint. Spousta lidí tvrdí, že Del toro zde vykradl svého vlastního Prince bez království, ale ten mi přijde o třídu horší...
  • no dyk, já neříkám, že úchylárna je špatná věc, naopak! :o)
  • Mato1987
    úchyláren? blade II a hellboy II sú podľa mňa najlepšie filmy za posledných 10 rokov...
  • doufám, že jo, Torovejch úchyláren není nikdy dost...
  • Cosi
    Bude Valve chtít Guillerma del Tora s Insane?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit