Přejít na výpis diskuzí
Gun Game mód z multiplayeru CoD: Black Ops
25.10.2010 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Pripada mi to uz zufale ci trapne, CoD BO musi mat zrejme novinky za kazdu cenu, nabuduce napiske novinku o tom, ze to bude mat multiplayer, sorry, ale gungame je tak stary mod, ze som ho hraval na UT,starej cs 1.5...
-
-
Přesně tak, v CS je to stará věc a teď to vydávájí za bůhví co:-D
-
-
hmm, pro me dalsi video, ktere me utvrdilo v tom ze letos COD dam jen single a ze FPS na gamepadu je divne .... zvlastni vyvazenost zbrani, .44 revolver ma problem slozit typka na cely zasobnik (nemluve o tom ze kadence je snad cely zasobnik za sekundu, jestli jste strileli z revolveru, klidne mensi raze tak chapete) a s 9x18 makarov s cca 4x mensi energii, nebo s 9mm mp5 padaji jak shnile hrusky .. jako arkada ok, ale zase nejaky alespon lehky zavan uveritelnosti by tomu neuskodil, treba jen prave rozumnym (klidne nerealistickym) chovanim zbrani .. pokud je ucinnost zbrani nastavena takhle jen na tenhle MP mod tak to je neco jineho :)
-
-
To video neber tak vazne, ten typek dava prednost rychlosti strelby pred mirenim. Magnum zabiji na dve rany (headshot na jednu), ostatni pistole na tri. Jenze s magnumem se hure miri. Jo v Black Ops to bude trochu jinak protoze uz konecne smaznou Stopping Power perk. Kazdopadne nic ti nebrani hrat hardcore mod, kde vsechny zbrane zabiji na jednu maximalne na dve rany. Ja vidim hlavni zatim hlavni problem v levelech, ktere jsou dost mizerne postavene.
Jinak hry jako COD bych na gamepadu rozhodne nehral. Na gamepad se podle me vice hodi sci-fi arkady typu Halo nebo Unreal Tournament 3. A nejlepsi jsou na gamepad 3rd person akce.
-
-
jj, presne tak... autor prispevku snad ani to video nevidel... zbran po zabiti zustava (jeste ze tak, jinak by to byla neskutecna pakarna). No kdyz budu mluvit za sebe, tak ne, nebavilo by me to... motat se nekde v budove s granatometem...
-
dalši bezhalvé běhání a střilení??ani špetka taktiky??
-
-
Jakou taktiku chceš v gun game modu ? :D
-
-
Tady jde spíš o to, že zatím každé video z multiplayeru vypadá jako rambo styl...pro mě zatím absolutně nezáživné :-/
-
-
Ano, když se hrajou tyhle homomódy, tak můžeš předvádět "Rambostyl". Když si nahodíš reálnej mód (hardcore) tak tě v mžiku rambování přejde.
-
-
tim hardcore modem myslis 24/7 camp? hmm...
-
-
nie, ked si hral dakedy CoD tak by si mal vediet ze tam je hardcore mod kde padnes na 1 ranu skoro zo setkeho... zbrane robia vecsi dmg ale nemas crosshair iba ironsight abo reflex sight.
-
-
-
-
-
-
strasna arkada pro masy. jde uplne krasne videt, ze je to delane na miru konzolistum, aby si na gamepadech mohli kvalitne zastrilet-zaskakat-zabehat. rychlost toho behani je tak stupidne nerealna, az mi to pripomina nejaky mix unrealu s quakem. hrozne! jdu do MOH...
-
-
Tohle bude ubohé, o tom žádná. Nevím, ale jestli si Medalem nějak moc pomůžeš. Hrál jsem Betu a měl jsem možnost zahrát si i originálku u kamaráda (PC) a musím konstatovat, že MoH je jen ubohý pokus o vytřískání peněz ze známého jména. Nic víc, nic míň. O to víc, že to dělali pánové z Dice. Přece neudělají něco, co by konkurovalo jejich Battlefieldům...
-
hh niekto tu asi nehral MoH betu co ? :D ale branit ti nebudem , kludne si to kup a o 2 tydne hod do bazaru ^^
-
-
Tak tenhle mod opravdu neni nic noveho v COD 4 si ho obcas davam:) Nahodou jako odreagovani je to super *1* Jen je trosku jinej v tom, ze musite tou zbrani dat 2 killy nez dostanes dalsizbran . A kdyz nekoho kuchnes, tak jdes na dalsi hned. Opravdu to neni moc o taktice, ale dobri kniferi ani nemuseji moc strilet.
-
Podle videa soudím, že po smrti má hráč nikoliv znovu revolver, ale stejnou zbraň jako před smrtí, pokud tedy nebyl zabit nožem, což ho vrátí o jednu zbraň zpět. Ale to je jen taková drobnost, mod vypadá zajímavě.
-
-
Pravda, zmátlo mě, jak se hráč nechal na začátku asi třikrát podříznout, podmínkou je Humiliated. Díky za upozornění :)
-
-
Vyzera to jak totalna sracka, mam obidva dieli modern wildfiere ale toto si urcite nekupim.
-
-
A ten "Modern Wildfiere" bude asi nějaká neznámá pecka od neznámého vývojářského studia co? Když máš oba díly, mohl bys alespoň vědět, jak se hra jmenuje.
-
-
myslim ze kdyz neumi napsat ani ty slova okolo tak je jedno jak napise Modern Warfare :/
-
-
-
Ten si zahraji. V mw 2 je v podobě cheater modu.
-
lol ta raketa tak to bude fakt pařba neumí nekdo rusky aby přeložil co tam v tom rozhlase říkali