Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fakt hrozná prdel:-((( *11*
  • Tak já jednu dobu hrával gungame v cs 1.6. Tam mě to bavilo, poněvadž se v cs jedná o rozdíl když střílíte s glockem nebo s deaglem. Mělo to nějakou obtížnost a nebyl tam žádný upgrade zbraně po kilu, to je o ničem. A když k tomu přičtu fakt, že v CoD je stejně lehké zabít pistolí jako samopalem(možná o kapánek lehčí...), tak už nám tu zbyl jen trapný pokus treyarchu o inovaci.
    • gun game je v pohodě je to takové spestření CoD a ty pistole jsou v klidu je to realné narozdíl od cs kde schytáš zasobník do hrudníku a behaš si v klidu dál :D
  • Tyto videa jsou prakticky o ničem, stejně lepší hráči počkají až výjde nějaký dobrý mod a hra se tak stane aspoň trošku hratelná. Jasně to šlo vidět u MW1, kdy ze začátku každý říkal, jaká to je blbost, všechny ty perky atd.. Potom začaly vycházet mody, teďkom už promody a je to prakticky nejhranější progaming fps hra. Všechno to podle mého názoru zhoršujou všelijaké přídavky, perky atd... Jestli se nějak zase ořeže BO, tak by to mohlo být hratelné, do teď je to hra jenom pro lítaní na pubu, ale pro teamové (zábavnější) hraní prakticky zbytečná.
  • Nevim jestlo to tak je, ale na konzolich to mireni a behani je upraveno na gamepad, na pc je to trochu jinak. Nevim, nemam vyzkoušeno a ti co to maji vyzkouseno tak me asi zjebou nebo daji zapravdu. Jinak se prikalnim k názoru, ze toe uz tupa seriovka a nic noveho, singly onicem viz MW2 a MP uplne dojebany. CoD4 je poslední, ktere prineslo neco new coz se neda rict o CoD BO. Tak parmeni zdar. *7*
    • Ještě, že už jsi to dohrál v singleplayeru. Taky dobře, že jsi se delší dobu věnoval všem MP módům. Proto nám to můžeš takto zodpovědně zhodnotit....
  • Pripada mi to uz zufale ci trapne, CoD BO musi mat zrejme novinky za kazdu cenu, nabuduce napiske novinku o tom, ze to bude mat multiplayer, sorry, ale gungame je tak stary mod, ze som ho hraval na UT,starej cs 1.5...
    • Přesně tak, v CS je to stará věc a teď to vydávájí za bůhví co:-D
  • Jinak tech dvacet zbrani ve hre neni bohuzel cele spektrum zbrani z Black Ops, ale pouze vyber. Ve hre jich bude asi dvakrat tolik. Docela skoda, ze tam nedaji vsechny ten vyber je totiz dost mizerny (ze dvaceti zbrani tri launchery? wtf?).
    • Nebo alespon lepsi vyber.
  • Tak tenhle mod opravdu neni nic noveho v COD 4 si ho obcas davam:) Nahodou jako odreagovani je to super *1* Jen je trosku jinej v tom, ze musite tou zbrani dat 2 killy nez dostanes dalsizbran . A kdyz nekoho kuchnes, tak jdes na dalsi hned. Opravdu to neni moc o taktice, ale dobri kniferi ani nemuseji moc strilet.
  • vykradnute CSS, tam tento mod bezi uz niekolko rokov, obzvlast popularny v gg_simpsons mapach. takze ak chcem bezhlavu zabavu tak nebudem kupovat nic nove, staci mi to co uz mam doma niekolko rokov.
  • lol ta raketa tak to bude fakt pařba neumí nekdo rusky aby přeložil co tam v tom rozhlase říkali
  • Ten si zahraji. V mw 2 je v podobě cheater modu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit