Přejít na výpis diskuzí
Hack databáze Steamu, změňte si pro jistotu heslo!
11.11.2011 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
Že byl ten bazmek hacknutý mi nijak nevadí, kromě Skyrimu tam nic nemám a mít nebudu. Ale co mi vadí mnohem víc je, že provozovatel toho bazmeku je podvodník. Vystál jsem si frontu na půlnoční prodej Skyrimu, přijel domů a nešlo to nainstalovat, že prý mám počkat, až se hra bude prodávat. Nezajímá mne, že v ČR je jiný čas než jinde, podle českých zákonů jde o podvod. A jestli se ještě někdy objeví hra, kterou bych chtěl a bude tenhle šmejd (čti steam) vyžadovat, žádné peníze ode mě neuvidí, podvodníky nesponzoruji.
-
-
Je jasně vidět, jak si prodejci váží legálních zákazníků. Zatímco piráti si vesele hrají od cca osmé večer, já jakožto legální zákazník, který zaplatil nemalé peníze za originálku a ještě hodinu mrznul před obchodem se můžu tak maximálně dívat na DVD, které nejde nainstalovat. Opravdu seriózní přístup. Přál bych si, aby se hackerům podařil husarský kousek a to steam definitivně, neobnovitelně zrušit.
-
-
Až si to vyřídíte s vaším obchodníkem, který vám hru prodal a neupozornil vás na to tak dejte vědět, jinak vaše dva příspěvky výše jsou o hov*ě a brečíte tu zbytečně.
-
Vzdycky nemuzu kdyz nekdo kvuli nejakymu problemu hnedka zacne nadavat ze jsou to "podvodnici " *1* *1* Mels stanoveny oficialni datum a cas, kdy ma hra vyjit, krabici jsi koupil pred timto casem, tak na co si stezujes? Maji to tak i ostatni, ne jenom ti podvodnici *1* Steam, je to proste kvuli DRM, muzou za to z casti ti dmnti co si hry stahujou. Kdyby nebylo Steamu, tak by mozna Skyrim ani na PC nebyl ty podvodniku.. *7*
-
-
dmnti co to stahujou to uz davno hrajou a taky nemuseli nikde mrznout.
-
-
Tak jediný, kto Ťa podviedol, ak sa to tak dá vôbec nazvať je len a len predajca, kde si hru kúpil, ktorý ŤA na to mal upozorniť a nie steam; či keď v tescu predávajú zhnité ovocie ideš obvinovať pestovateľa?
-
Ale na STEAMu je jasne uvedeno od kdy bude Skyrim funkcni. Dokonce tam mas takove odpocitavani dnu a hodin takze nevim o jakem podvodu tu mluvis... To ze jsi nekde mrznul je taky jen tvuj problem. Ja si vse kupuju z pohodli domova a ted mam hackly ucet :D
-
nutnost hrát skyrim přes steam mě natolik zklamal, že si snad poprvé hru nekoupím a seženu si jí jinak. ke hraní oblivionu a morrowindu jsem taky nepotřeboval nic více než originální DVD. chjo.
-
-
Maximální souhlas ;) Steam ať už jde do řiti :)
-
fňuky fňuk, kňoury kňour
-
-
-
-
Uvidíme co na to Steam Guard :-)
-
-
Rozmastí všechny hackery na kaši heheh. *15*
-
-