Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    Robin Hood internetu *8* To se jen tak nevidi. Pokud za tim neni neco jineho, tak je to fajn.
    • Robin Hood? Ten snad "chudym" daval, ne bral. Tim ze rozda hesla poskodi jen a pouze hrace.
  • Xykon
    Fandím mu!
  • Tohle nechápu pokud mu nevyhověj tak poškodí lidi který tu hru hrajou....sorry ale jakkoliv šlechetný jeho záměry sou tak je to ubohej způsob asi jako odpálení se v davu civilistů abych tak vyhnal okupanty ze země.
  • Cemu na tom proboha fandite? Jste normalni? :-)
    • Drom
      no tak taky ten hacker mohl informace zenuzit pro svuj prospech. On chce pouze upozornit na diry v systemu (at uz lidskem faktoru, tak i softwaru) a aby je nekdo opravil... je to sice protizakonne, ale to je i superman *3*
      • Duuku_cz
        ospravedlnuj si to jak chces, ale je to jen hnusny vydirani *3*
  • radsi by meli hackovat vladni weby aby jsme vedeli o vsem co pred nami ty "......" taji ...nez toto a jine konzole...
  • Je, to by mi mohl prozradit udaje k memu uctu. Zapomnel jsem je. Ale nevadi, ted hraju LOTRO a jsem spokojen.
  • Co se tak rozhlížím po diskusních fórech okolo různých her, všude vidím dřív či později stejný požadavek ohledně moderování a přístupu firmy ke komunitě:

Nelžete nám, nepodvádějte nás, netvrďte že je vše 100% a OK když není. Jsme svéprávní, chceme přístup rovný s rovným, ne ponižující zacházení jako s dětmi.
  • Napsal bych radši "Hacker drží MMO Runes of Magic za koule", ale tak..
  • "Dejte mi do ruky počítač připojený k internetu a pohnu zeměkoulí." Otázkou je jestli to poslouží dobré věci.
  • :D sakra doufam ze splnej jeho podminky pred 2 tejdnama jsem se ja blbec zaregistroval :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit