Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Je mi to fuk, nemáme už argumenty tak jdeme do urážek jak kdo píše... zase trdlík co se těší jak sním ztratím čas ale to ne já s tebou končím... řekni mi co mi to dá když si s tebou budu bavit a o blbostech.

Nechápu proč prostě si jen nenavýšíš gego a nejdeš dál. *7* Ty gulášy dneska máš už dost.
  • MickeyMutant
    Blame Canada! It seems that everything's gone wrong since Canada came along. They're not even a real country anyway.
  • ucho
    tak ono těch chybek je tam ve finále víc
  • Nestarej se jak se kdo jmenuje a raději se nauč normálně psát. Ale to bude asi velký problém s tou tvou trolí hloupostí. *7*
  • Jack1947
    No možná by si vzali tebe jako kolektora abys jim to zkorigoval. *4*
  • Presne, nechapu, ktere trdlo muze napsat nasledujici chyby do clanku, kterej cte tolik lidi:

kteří s nimi spolupracovaly na vývoji

obchodní tajemství a další datae.

To neni zadnej korektor, ktery by kontroloval hrubky po tech vocasech, co tu pisi clanky? Tohle bych na tak navstevovany server teda nikdy nevypustil.
  • Jack1947
    No tak je to trapný ale Veskoslav se mám pocit takhle jmenuje, můžu se mýlit ... samozřejmně jo a nevím proč ale pořád mi moc nevadí že mi anonymní nula nadává do trollovací nuly - vlastně jsem z toho tak nějak na rozpacích to je jako kdybych už v trollingu ( já opravdu nikdy netoužil po tom býti trollem to vy) jsem se dostával na vyšší uroven.

Dej pár kliků, at si můžeš poplácat upocenou hrud, žes to zas nějakýmu "chudákovy nandal" a vodpal... nazdar. Pozdravuj Vesku.
  • ucho
    Aleš má sloh v pohodě, ale průšvih je, že není schopný si po sobě ten článek před zveřejněním přečíst, aby to učesal a odstranil různé překlepy a pozůstatky z jinak formulovaných vět...
  • Jasně, každý je Veskoslav. Prober se už konečně, ty trolovací nulo. ;)
  • Jack1947
    Ok, tak mě nic lepšího nenapadlo, aspon že Veskoslav pod svým skutečným nickem mi to řádně vytmavil. ( Now i know, i will remember).
  • A opět se musel najít hlupák, který do toho zatáhl politiku.
  • To je takovy folklor ze firma ci vlada zamestna hackera ktery se jim nekam naboura, ale takhle to nefunguje protoze clovek co tohle dela betsinou predstavuje vetsi bezpecnostni riziko nez by mohl byt jeho prinos
  • Jack1947
    O.o aby se nepotentovali to je jen názorná ukázka toho jak slabá ochrana americké armády (!!!!) tedy je, jinak respect a kdyby shodily i naše poslance byly by to největší machři... proč někdo nezboří takhle sněmovnu i parlament achjo... *7*

Jdeme do mínusové rovinky, blížíme se do cíle tradá... *12*

Sanadodeh Nesheiwat to je velmi americké jméno, narodil se ten chlapík určitě ve spojených státech?
  • Dogkiller
    Šikovní kluci, doufám, že je propustí na podmínku. Nikdo neumřel a svět se točí dál, tak co. Soud by to měl posoudit jako obyčejnou klukovinu.
  • Takovi lide se nezaviraji. Vsak vlada uz si pro ne nejake uplatneni najde *3*
  • davidBray
    Udělejte už něco s tím slohem.
  • To že ukradli data v takové hodnotě ještě neznamená, že se jim je povedlo zpeněžit. Nicméně klobouk dolů, že se jim povedlo dostat až tak daleko, neberu-li v potaz povahu jejich činu.
  • danny_the_hound
    A aj Sanadodeh Nesheiwat je isto američan jak repa *1*
  • Dozivoti jim dat.
  • clovek opravdu nekdy zasne :D

,,......Je tedy sympatické rozuzlení celého příběhu, že nakonec bylo zloději dopadeni.,,

:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit