Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    tak hlavne ze všichni mají svoje knihovnicky na steamu v bezpeci, toho se takovehle věci netykaji, ze?:)
    To bude breku az to tam nejakej takovejhle pamrd všechno rozesere..
    • XXDarthVaderXX
      To ne, tam jen každou chvíli někdo otravuje s tím ať mu klikneš na nějakej odkaz(povětšinou asi bot)...na Steamu si s tím nikdo moc hlavu neláme...
  • XXDarthVaderXX
    Jsem na diskusi Games.cz nebo na Novinkách.cz. Takový kraviny řešit...a politika je tu taky :-D
  • Vsadím boty, že dopadnou jako Mitnick. Tzn. buď půjdou do lochu, nebo budou muset trest odpracovat na špičkových vládních místech pro zabezpečení informačních technologií.
  • Dozivoti jim dat.
    • Takovi lide se nezaviraji. Vsak vlada uz si pro ne nejake uplatneni najde *3*
      • To je takovy folklor ze firma ci vlada zamestna hackera ktery se jim nekam naboura, ale takhle to nefunguje protoze clovek co tohle dela betsinou predstavuje vetsi bezpecnostni riziko nez by mohl byt jeho prinos
  • Jack1947
    O.o aby se nepotentovali to je jen názorná ukázka toho jak slabá ochrana americké armády (!!!!) tedy je, jinak respect a kdyby shodily i naše poslance byly by to největší machři... proč někdo nezboří takhle sněmovnu i parlament achjo... *7*

Jdeme do mínusové rovinky, blížíme se do cíle tradá... *12*

Sanadodeh Nesheiwat to je velmi americké jméno, narodil se ten chlapík určitě ve spojených státech?
    • A opět se musel najít hlupák, který do toho zatáhl politiku.
      • Jack1947
        Ok, tak mě nic lepšího nenapadlo, aspon že Veskoslav pod svým skutečným nickem mi to řádně vytmavil. ( Now i know, i will remember).
        • Jasně, každý je Veskoslav. Prober se už konečně, ty trolovací nulo. ;)
          • Jack1947
            No tak je to trapný ale Veskoslav se mám pocit takhle jmenuje, můžu se mýlit ... samozřejmně jo a nevím proč ale pořád mi moc nevadí že mi anonymní nula nadává do trollovací nuly - vlastně jsem z toho tak nějak na rozpacích to je jako kdybych už v trollingu ( já opravdu nikdy netoužil po tom býti trollem to vy) jsem se dostával na vyšší uroven.

Dej pár kliků, at si můžeš poplácat upocenou hrud, žes to zas nějakýmu "chudákovy nandal" a vodpal... nazdar. Pozdravuj Vesku.
            • Jack1947
              Je mi to fuk, nemáme už argumenty tak jdeme do urážek jak kdo píše... zase trdlík co se těší jak sním ztratím čas ale to ne já s tebou končím... řekni mi co mi to dá když si s tebou budu bavit a o blbostech.

Nechápu proč prostě si jen nenavýšíš gego a nejdeš dál. *7* Ty gulášy dneska máš už dost.
            • Nestarej se jak se kdo jmenuje a raději se nauč normálně psát. Ale to bude asi velký problém s tou tvou trolí hloupostí. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit