Přejít na výpis diskuzí
Hackeři podvedli MS a vygenerovali si body za milion dolarů
10.3.2011 | levis
41 příspěvků
-
http://your-role.webnode.cz/ *5*
-
Asi mas pravdu... *4* Tyhle "problemy" me ale neprestanou udivovat :)
-
no to si teda pekne odbocil :)) na zamyslenie to je, ale treba si uvedomit ze vzdy to tak bude... proste velka ryba zere malu... my sa mame preto tak dobre ze nieco preto robime, ze makame 10h denne jak idioti... holt keby som sedel na riti, robil deti a natrcal ruku aby mi svet pomohol tak sa nikdy nebudem mat dobre... myslim ze vo vacsine si za to mozu sami - vid africky diktatori...
kazdopadne aby som nebol offtopic, tak myslim ze MS to bolet nebude aj ked je to iba sprosta kradez. -
Asi trochu odbočím, ale je třeba si uvědomit že celá situace momentálně ve světě (byť někomu příjde že je vše jak má být) je způsobena právě korporacema... V některých zemích lidi nemají co jíst v Africe je to skoro celej kontinent, hlavně že my v "CIVILIZOVANÉM" světě se máme dobře. Dokonce natolik že ještě ukápne slza nad tím že ten ubohý MS, kterej má nechutný tržby přišel o pár drobnejch :D V zavyslosti na tom že jim někdo narušil tu mašinu na prachy. Podvod jako podvod, to ano.... ale........
Asi jsem se nechal trochu unýst, nicméně nikdy mě nepřestane fascinovat jak ověčky ze stáda zobajícího zruky jedné či druhé megalomanské společnosti a z radostí utrácející peníze za jejich výrobky ještě projevují tímhle směrem "litost" ... -
Mně by se zase žilo těžko s tím, kdybych psal celÍ život *3*
-
M$ tohle ani nezabolelo *1* Nezbývá jen pogratulovat klučinům hackerům a těm kdo si za body užívají zábavy. *12*
-
Takhle asi těžko....
-
*12* *12* *12* to jsi mě fak dostal odcházím spáchat sebevrždu (ironie)
to musí bejt celkem těžký, žít celí život s pomyšlením, že ty a zase jenom ty umíš psát vždy a všude všechno zprávně. -
Já bych nejdříve nastudoval jak se jméno páně Cimrmana vůbec píše, než jej budu citovat, hm?! *12*
-
Platnost tech kodu je davno zrusena. Takze kdo ten kod nestihl pouzit v prubehu jednoho nebo dvou dnu, nez MS prisel na to, co se deje, uz je mu k nicemu.
-
Je to opravdu z kartiček? Den nebo dva zpátky jsem četl, že používali nějakou stránku, která dávala 140 MS pointů za vyplnění dotazníku a bombradovali jí skriptem a pak zkoušeli kódy.
-
Újma jim vzniká tak, že ti lidé budou ty kódy prodávat, nebudou si je nechávat pro sebe. Tj. spousta lidí nakoupí (nevědomky) od hackerů místo Microsoftu.
-
Tohle už není jenom případ,kdy se někdo nabourá do systému,aby upozornil na jeho slabiny.Toto je sprostá krádež a doufám,že půjdou do chládku.
-
jen at ty konzole vyhladi
-
a ty ses oskliva
-
A stejně se na to příjde :D
-
Ti chytří hackeři si to hacknou a sbíraj body v malym množství, aby se na to nepřišlo.. :)
-
"Kam se hrabe Bitner to se neda srovnat"
-
Kam se hrabe Geohot, to se nedá srovnávat *1* (pro neznalé paravfáze Cimermana) a teď vážně:
Je to podvod jako každý jiný, ale zase je otázka, jaká přesně vzniká újma microsoftu a za duhé, zda po zhodnocení situace budu muset MS předělat systém MS bodů, aby se situace neopakovala -
Taky jste mohli dát vědět o týden dříve :D