Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně, taky používám.
  • Nejvic skandalni je, ze zautocili i na servery blizzardu! To ostatni jsou prkotiny... Bezpochyby zaslouzi na zadek! *16*
  • VaZqeZ_EU
    Určitě programují hry gamepadem, tím jsem si jistý!! *1*
  • Ty?
  • Krescz
    srsly? hadejte kdo nema holku :D
  • Jsi schizofrenik.Musíš se rozhodnout na jakou stranu se přidáš,jinak tě místní fanatici nemilosrdně roztrhají.
  • VaZqeZ_EU
    Heh.. *7* Nechápu tvoji logiku..
    Protože na PC jde dělat více věcí (což je obrovský přínos pro uživatele) než na konzolích, tak je PC špatné?? Opravdu mně nad touto myšlenkou zůstává rozum stát...
  • KIMCID
    naprosto v poho
  • kennyB
    Heh, takže podle tebe co pcčkář, to hacker??? To je pak ještě horší, než jsem si myslel *1*
  • Vegen
    A za to může Watch Dogs! Naučil miliony lidí hackovat! Zakázat PC hry! :D
  • Pomozte, pripadam si socialne nezarazenej. Hraju na PC i na konzoli. Jsem dobrej nebo spatnej? pomoooc co mam delat? *1*
  • hackování je jen jedna z dlouhé řady věcí, co jdou dělat na PC a nejdou dělat na konzolích, vidím snad závist v růžolících tvářičkách mladých konzolátek? *2*
  • VaZqeZ_EU
    Důkazů čeho? Pokud někdo chce dělat nelegální činnost, tak ji snad bude dělat z PC ne? Nebo snad čekáš, že si pro tu činnost vybere např. PlayStation?
  • vyvratitelné velice snadno, pravda ani náhodou
  • ne, gamepad je pro psasní do internetových diskusí ten nejleší možný nástroj, kam se hrabe K+M
  • VaZqeZ_EU
    Za co mu proboha dáváte mínus? Proti konzolím absolutně nic nemám, ale tohle je nevyvratitelná pravda.
  • Bohužel.

PC jakožto platforma s více použitími je pro tohle jako stvořená.

A mezi námi... Ty snad na tiscali chodíš z konzole...?
  • naklikava si to z PC ;]
  • haha si zase naklikává, nic nového :)
  • kennyB
    Zato o pcčkářích je toho teď slyšet spousta. Většinou ale jen to špatné *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit