Přejít na výpis diskuzí
'Hackeři' zaútočili na PSN, Xbox Live a další, vše korunovali bombovou hrozbou
25.8.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Pomozte, pripadam si socialne nezarazenej. Hraju na PC i na konzoli. Jsem dobrej nebo spatnej? pomoooc co mam delat? *1*
-
-
seš proste nevyrovnaná osobnost schizofrenik dá se to léčit
-
No to nemuzes toto. pekne si vyber jednu škatulku! To by tak hralo *1*
-
Jsi schizofrenik.Musíš se rozhodnout na jakou stranu se přidáš,jinak tě místní fanatici nemilosrdně roztrhají.
-
naprosto v poho
-
-
hackeri?? a co ze to hackli? nic, jen udelali DDoS.....chudata (attention whore)
-
-
Na poriadny DDoS utok, potrebujes pomerne dost unikatnych ip, a kontrolu nad nimi ziskas hackovanim.
-
-
rikat koupeni botnetu nebo malware na kontrolu nakazenych pocitacu hacking...no fuj.... btw skodlivy kod se da naklikat na webu i zadara
-
-
-
že ich to baví....Ja som si chcel v kľude dnes po robote zahrať multiplayer tlou aby som zistil, že nejde celé psn, najprv som si myslel , že robia údržbu ako zvyknú ale potom otvorím internet a vidím, že nejakí šašovia zaútočili na PSN, čo už tak si zahrám nabudúce
Ináč zachytili ste niekto tú novinku o Philovi Fishovi, že sa mu niekto "nabúral" na stránku a "odcudzil" osobné dáta? :) -
Toto " poslední zpráva před peti hodinami zněla "za chvíli jsem zpátky," možná už na to došlo." Pisu stale na twitter kazdy den asi maju vtedy noc kedze vzdy pom zacinaju o 16-17:00... Prve dni to najviac schytal runescape a LoL. Pricom prave pri spominaom RS si tito "pani" mohli vypnut server kedy sa im chcelo a casto vydierali streamera aby neico urobil inak im nepustia server.
Chcel by som ale vediet aku skodu napachali pri inych hrach. Ked nefungoval Battle net tak sa nedal hrat iba Heartstone alebo sa kompletne vypol aj WoW?
A preco to robia to uz nech si kazdy napise svoju teoriu, ale jeden lizard to napisal pekne:
"Why do we do it? Multi-million dollar companies aren't spending your money to ensure your game has good service. DDoS is so old it's funny" -
PC MASTER RACE *1* Jj, skodit a nicit to je jim vlastni. Uz jim nestaci si nicit svoji platformu warezem, tak koukaji, kde jinde by jeste mohli neco znicit a zadupat do zeme.
-
-
ultraretardovany kidy ohledne PC vs konzole a naopak at uz jde o retarda "pcckare" nebo retarda "konzolistu" tady opravdu schazela.
-
male trolica to skusa, zial bezuspesne
-
Kdyby se hned neozval (konzolovy?) troll, tak by bylo neco spatne *14*
-
-
Zachvíly se bude psát že 'Hackeři' zaútočili na Tiscali a dali bombu Games... ten svět kde žijeme stále občas nechápu. *7*
-
-
Mam dojem, mily Jack, ze ty tento svet nechapes nonstop. *1*
-
-
Já bych spíš řekl že svět nechápe mně ale nebudeme tu zdlouhavě rozebírat aby byly vlákna natáhlá GAMES to nesvědčí.
-
-
-
Aspoň už vím, proč se včera bráchovi nešlo přihlásit na PSN.
-
-
no jo, nešlo. taky jsem si říkal, proč jsem zase odhlášenej. ale vzhledem k tomu, že se tohle děje snad jednou do měsíce, moc jsem to neřešil :)
-
-
PC-haranti se zas nudí, nic nového...
-
-
haha si zase naklikává, nic nového :)
-
-
naklikava si to z PC ;]
-
-
ne, gamepad je pro psasní do internetových diskusí ten nejleší možný nástroj, kam se hrabe K+M
-
-
Jj.. Když chci například vykopat díru v zemi, tak to udělám rukama, nač se obtěžovat s lopatou.. Nová doba dámy a pánové...
-
-
Samozřejmě, pr*el lze vytřít i holou rukou, akorát pokud to tak děláš, nečekej pochopení.
-
he/he: Však nikdo netvrdí, že rukama díru nevykopeš... *3*
-
Host vyhazuje vrchního. Nová doba *15*
-
Jako by někdo mohl za to, že si bez klávesnice a myši někteří neutřou ani p*rdel, příteli. Když s gamepadem manipulovat, psát a diskutovat jde, tak za co by se jeden styděl, no ne...
-
-
Přesně, taky používám.
-
-
-
-
-
srsly? hadejte kdo nema holku :D
-
-
Ty?
-
-
ten jeden mínus od Krescze *1*
-
-
-
Nejvic skandalni je, ze zautocili i na servery blizzardu! To ostatni jsou prkotiny... Bezpochyby zaslouzi na zadek! *16*