Přejít na výpis diskuzí
Hackněte se protivníkovi do hlavy v Syndicate
16.12.2011 | levis
24 příspěvků
-
Nemůžu si pomoct, ale mě se to líbí. Ale je pravda, že původní Syndicate jsem nehrál.
-
-
Původní Syndicate byl ve své době naprostá pecka... ale s tímhle tady to nemá NIC společného.
Tohle vypadá jen na frenetickou akci. Škoda. Zas to osloví někoho jiného... -
-
Nechápu ty mínusy, když všechny trailery, co se doposud objevily, neprezentovaly nic jiného než frenetickou akci aneb likvidace nepřátel tisíc a jedním způsobem. Žádný stealth, žádný puzzles, ale dobře vypadající "shoot-and-run *6*
-
-
Setrvačnost. Média totiž nový Syndicate s těmi starými do souvislosti dávala, takže buď v klidu *5*
-
Tohle je akční FPS! Jenom hlupák by od toho čekal stealth a puzzles.
Pokud chceš puzzles bež si zahrát Portal.
Pokud chceš stealth počkej si na Hitmana. -
-
ved toto, z kazdej hry ktora bola niecim vynimocna teraz robia akcne FPS *12*
-
S FPS nemám problém, nicméně pravdou zůstává, že tohle má s původními Syndicate spolešnýho asi tolik, kolik je nic.
-
-
Už od počátku vydavatel a tvůrci tvrdí, že to se starým Syndicate nemá nic společného. Tak já pořád nevím, o čem tu stále melete. Není to žádné pokračování, prequel, sequel a já nevím co ještě, prostě to má jen stejné jméno, tak se konečně proberte.
-
Mohlo by se to jmenovat jakkoli *7*
-
.Ja sem puvodní Syndicate nehrál. A Tuček dělal s tím vyvojářem nového Syndicatu rozhovor a vyjadřoval se k tomu. To si mužeš najít někde v archívu Replay to bude.
-
jmeno??
-
-
-
-
-