Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžu si pomoct, ale mě se to líbí. Ale je pravda, že původní Syndicate jsem nehrál.
    • Původní Syndicate byl ve své době naprostá pecka... ale s tímhle tady to nemá NIC společného.

Tohle vypadá jen na frenetickou akci. Škoda. Zas to osloví někoho jiného...
      • Nechápu ty mínusy, když všechny trailery, co se doposud objevily, neprezentovaly nic jiného než frenetickou akci aneb likvidace nepřátel tisíc a jedním způsobem. Žádný stealth, žádný puzzles, ale dobře vypadající "shoot-and-run *6*
        • Setrvačnost. Média totiž nový Syndicate s těmi starými do souvislosti dávala, takže buď v klidu *5*
        • DarkHawk
          Tohle je akční FPS! Jenom hlupák by od toho čekal stealth a puzzles.
          Pokud chceš puzzles bež si zahrát Portal.
          Pokud chceš stealth počkej si na Hitmana.
          • ved toto, z kazdej hry ktora bola niecim vynimocna teraz robia akcne FPS *12*
          • S FPS nemám problém, nicméně pravdou zůstává, že tohle má s původními Syndicate spolešnýho asi tolik, kolik je nic.
            • Už od počátku vydavatel a tvůrci tvrdí, že to se starým Syndicate nemá nic společného. Tak já pořád nevím, o čem tu stále melete. Není to žádné pokračování, prequel, sequel a já nevím co ještě, prostě to má jen stejné jméno, tak se konečně proberte.
            • Mohlo by se to jmenovat jakkoli *7*
            • DarkHawk
              .Ja sem puvodní Syndicate nehrál. A Tuček dělal s tím vyvojářem nového Syndicatu rozhovor a vyjadřoval se k tomu. To si mužeš najít někde v archívu Replay to bude.
            • jmeno??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit