-
Takze takato sranda sa uz viac nezopakuje? Skoda no :)
http://shortText.com/a9gs3h9fvrc -
-
O Co tam plz přesně jde? co se tam děje? Ja totiž neumím dobře Anglicky
-
-
uživatel steamu napiše jinému uživateli, že pracuje pro valve a snaží s něj pod nějakými podmínkami vylákat osobní udaje apod. Načež druhý uživatel není idiot a ví že se jedná o podvod, pote řekne prvnímu, že ví o jeho podvodu protože narozdíl od něj u valve ve skutečnosti pracuje a suspenduje jeho acc pro porušení práv. Načež po něm tedy chce jeho osobní údaje aby si ověřil že se jedná skutečně o něj a ne někoho jiného. Poté se přihlásí na jeho účet a sebere mu ho. Samozřejmě ani druhý nepracuje pro valve a okradl toho původního podvodníka. *2*
-
-
Ikonka +10 *5*
-
Tak tomuhle teda říkám nečekaný obrat *1* prostě nádherná pohádka ze života před spaním *1*
-
-
A k čemu mě budou dvě hry.. *1*
-
Já mam přihlašovací jméno "xxxVydrysekxxx" a heslo "uzi7mivs", kdo mě hackne, může si nechat můj účet!
-
Podle mě je to hodně good.
Já mam na ůčtu 40 her. Jako všechny Half-Life 2 atd
Dead Rising 2,CODKA atd
Fakt by nasralo přijít o ůčet. -
-
ja som si 4.3. 2011 kupil jubilejnu 60tu hru :)
-
-
Mám otázku. Co když si koupín úplně nový počítač? To se potom z toho nového nebudu na steam vůbec moci přihlásit?
-
-
Nezalezi na novem nebo starem PC, tam jde o IP a nebo Email autorizaci. A to jen v pripade ze se pokusis zmenit heslo :)
-
-
On měl asi na mysli to, že kromě Ip locku bude i lock na hardware, něco jako je nyní s OEM verzí windowsu. Já si myslím, že určitě bude nějaká linka nebo něco podobného, kde se tyhle infromace dají změnit. Je blbost aby, když někdo má lock na hardware a odejde mu třeba procesor přišel o celej steam učet.
-
-
-
mám to!!
-
*1*
-
Who gives a fuck
-
Na Steamu mi vadí a vadit bude to, že hra je svázaná s účtem a když chci, aby si ji na tomtéž počítači zahrál někdo další, musí ke mě. *10* TAkže Steam pořád ne-e.
-
-
Může se přihlásit vlastním účtem a pokud má hru koupenou může hrát. *3*
-
-
Hm, další placení za jednu hru?
-
-
z jakých socanských hlav tyhle krávoviny lezou? *7*
-
Tak když nejsi inteligentní a nedochází Ti, že toho člověka klíďo píďo můžeš pustit na tomtéž počítači na svůj vlastní účet, Tvůj problém.
-
-
Čímž ovšem porušíš Steam Subscriber Agreement: "You may not reveal, share or otherwise allow others to use your password or Account."
-
-
Často někomu půjčuješ projetou jízdenku? *7*
-
-
-
-
Popularita vzroste? Vždyť nejde o nic víc, než další kontrolní nástroj k uzamknutí licencí na konkrétního člověka nebo stanici.
-
-
oh no, we are all fucked!
-
a komu to vadi? - po overeni identity se prihlasis napr. i z prace *3* Jsem smirenej, ze bazar je minulosti... uzivatel steamu co nakupuje (trebaze ve sleve) se casem dostane na X tisicovou hodnotu uctu a prijit o takove acc je mala tragedie
-
-
Tak to gratuluju, že ses dobrovolně pasoval do role ovce poddané novodobým licenčním manýrům. Uživatelská licence je na "užívání", nikoliv na člověka.
-
-
jasne ja jsem ovce a ty si v pripade scizeni uctu z duvodu spatneho zabezpeceni budes hrat s vlastni pindourem ze... tak prijemnou zabavu
-
-
Aspoň jim nebašti tu PR šlichtu. Způsobů jednoznačného ověření totožnosti už teď existuje celá řada (kreditka, osobí údaje, doručenka, atp.). S touhle pakárnou, pokud se někdo zmocní tvého počítače ať už virem nebo loupeží, tak jsi v pytli tuplovaně.
-
-
-
-