Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začlo to s prvními screeny celkem nadějne, ale zvrtlo se to v tragédii s dašími a hlavně s uveřejněním trailerů, vypadá to zas jako další tuctová záležitost, kterých mám už plný zuby, všechno kýčovitě barevný, samý efekty, postava tam lítá jak hadr na holi, všechno bouchá, bliká, barviček jak nas*ano, jediný pohyb se neobejde bez nějakýho efektu atd., pro mě to vizuál zabíjí stejně jako u Diabla 3, kde ale narozdíl od konkurenčních her mám trochu jistotu v tom, že další aspekty hry to snad zachrání, ale nic to nemění na tom, že se člověk těžko dočká opravdu "hardcore" pojatýho HnS rpg bez těhlech vizuálně odpudivých záležitostí, protože čím víc to bliká, bouchá a hraje barvama, tim víc adidas.
  • to co na hrách tohodle tipu nedokážu překousnout jsou ty všemožný duhový záblesky při bojích... proč to tam je? kazí to dojem ze hry sakra je to snad temný fantasy tak by to podle toho mělo vypadat. Když by v tom z nepřátel po zásahu sekyrou pořádně cákala krev tak bych si to možná i předobjednal
  • neviem presne preco ale cela ta grafika stylizacia DS3 sa mi vobec nepaci:/
  • Pořádná rubačka. Jsem fak zvědavý, jak se s tím Obsidian popere. Odpůrci barviček si mohou přepnout obraz na černobílý. :)
    • Pravda ty efekty me taky nijak netankuji. Dulezita bude tady samotna hratelnost, jak vybalancuji svet, jak dopadne atmosfera a pripadne i nejaky ten pribeh. Docela bych uz po vsech tech "Sejkrydech 2 a Torchlightech" trochu vazneji pojaty h&s.
  • Core
    Sice mám jedničku i dvojku, ale tak nějak jsem z toho už asi vyrostl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit