Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi schytám solidní čočku od místních "retro" fanoušků, ale... Kdyby tomu dali grafiku aspoň z roku 2000, tak bych si to fakt rád zahrál...
    • grafika z roku 2000? Schválně se mrkněte na grafiku z roku 2000, u her tohoto typu. Renderovaný hnus převedený na monitory.Tato grafika je proti tomu krásná. Než tu něco plácnu abych byl cool tak si zjistim fakta.
      • Paulcz
        Jo přesně, Baldur's Gate II to byl takovej renderovanej hnus, Icewind Dale další nechutná záležitost a nebo dokonce Age of Empires II, to bylo vysloveně k zblití kam až vývojáři mohou zajít s hnusnou grafikou!! :)
        • pocitam, ze BG2, ID ci AoE delal tym o 6 lidech..
        • Ano všechny tyto hry měli rengerovanou grafiku. Pro mně osobně dneska nekoukatelnou. Zkuste si ty hry schválně pustit ale v originálním vzezření a nikoli remaster. Na ručně kreslenou grafiku nemaj ani omylem
          • http://vignette2.wikia.nocookie.net/torment/images/1/13/Planescape_start-room.jpg/revision/latest?cb=20130508011750

            OK...
          • Paulcz
            Hraju staré hry a většina z nich vypadá lépe i přes jejich letitost, než jejich následovníci - Jagged Allliance 2, Age of Empires 2, Fallout, Civilization 3 apod. Někdo v té době uměl pracovat s barevnou paletou, atmosférou, měl vkus a uměl modelovat. A to JA2 žádný vizuální skvost nebyl ani ve své době.

            Dnešní styl typu "bumb mapa je málo vidět tak ji zvýrazníme o 300%", "je to málo kontrastní tak to ohulíme taky na 300%", "vypadá to nějak divně tak tam napereme shadery, který to schovají" je tragický. Cartoon styl také a že truecolor není žádná výhra dokazuje třeba Shadowrun. HD grafika je celkově problém, protože každý nedostatek ještě více bije do očí nebo to je přeplácané. V jednoduchosti je síla.

            Dnešní render může vypadat úžasně, ale většinou tomu tak není. Snad jen Pillars of eternity je taková výjimka.
          • jo a ještě takové Diablo 1.
    • to bola prva vec co ma napadla. uz mam tych pixelovych veci co v poslednej dobe vyliezaju castejsie jak cervy z hnijuceho masa akurad po krk. hratelnost, nehratelnost ked chcem retro tak si pustim stary dobry spellcross a nebudem liat peniaze do niecoho co sa mi snazi predat technologiu z roku 9x ako "art".
    • Blue.Shark
      Neříkám, že by grafika nemohla být lepší, ale pokud bude celek tak zábavný, jak se tváří, během hodiny si zvyknu a bude mi to šumák.
  • Zir074
    Jó, chce to Retro Heroesů...
    • S Tukanem.
  • Tuhle hru jsem podpořil na Kickstarteru a byl jsem dost zvědav jak to dopadne. Velmi příjemně mě překvapila a moc se těším na další obsah, který vývojáři slibují. Pravda, hra je místy trochu repetitivní, ale např. sběr surovin automatizovali přes sondy v updatu těsně po vydání (že by recenzent hrál starší verzi hry?). Trochu mě zkalama diplomacie, která mi přijde dost chudá. Možná jsem se tam herně nedostal, ale nepodařilo se mi vyloženě s žádnou rasou znepřátelit a to jsem se snažil *1* (jo a ty rasy tam jsou tuším čtyři). Trochu mě mrzelo, že s těmi výsadky a pozemnímu boji na různých planetách se moc nepředali a mohlo jich být více.

    Každopádně jsem se na recenzi těšil a jsem rád, že mi potvrdila, že jsem nevyhodil prachy za krásnou hru se startrekovským nádechem a pěkným humorem.

    V kampani na KC vybrali peníze na nástroje pro moddery, takže se časem určitě objeví různé kampaně, budu se moc těšit *1* Myslím, že tak za půl roku by tahle hra mohla být skutečným klenotem.
  • Blue.Shark
    Perfekt, tahle hra mě zabaví na hodně dlouho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit