Přejít na výpis diskuzí
Half-Life 2 modifikace Silent Hill: Alchemilla zahání hlad po skutečném Silent Hill zážitku
19.1.2015 | Petr Poláček
10 příspěvků
-
Ve hře nebudou žádní nepřátelé, jen hádanky? Tak čeho se má potom člověk bát? *6*
-
-
A? Čeho? Atmofséry. To, že mě někdo honí a já se musím schovávat pod postel nebo do skříně vážně nedělá ze hry hororovu/strašidelnou hru. Příkladem budiž (pro mě) mizerný Outlast. Mnohem víc jsem se bál třeba u hry Gone Home nebo Sereny, díky skvělé atmosféry. Pro mě je dobře, že se autoři vydali touto cestou.
-
-
Mám se bát atmosféry? A bude vůbec nějaká, když budu dopředu vědět, že nikde není žádný nepřítel? Sillent Hill bez děsivých příšer není žádný Sillent Hill. *6*
-
-
Pravda, to že to prozradili, člověk to ví dopředu je asi špatně. Já na Sillent Hill nejsem odborník, ale zpracování a atmosféra mi padli do oka.
-
-
-
-
Díky za zajímavý tip. Že to táhne Source engine bych nehádal.
-
Nemáte někdo návod na instalaci ? Jak stáhnu soubor a chci ho otevřít tak to napíše: Error - Enable to execute file in the temporary directory. Setup aborted. dík :)
-
Dočetl jsem k "hlavně matematických". dál už číst nemusim :D
-
neplete si tu nekdo specifika a specifikace?
"Má sice svá specifikace, respektive nedostatky" -
To bych si zahrál jen těch hádanek a to že se nebudu muset ničeho bát to se mi moc nelíbí (tedy reálně).
-
"Prozatím je k dispozici PC verze, ale jak uvádí tvůrci na ModDB stránce, pracují i na Linux a Mac verzích." Čo je to za blbosť ? *1*