Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Je to nějaké mrtvé ....pořádné slevy na pořádné tituly jsem nikde neviděl . Takže tenhle rok opět nenalákali 

    • Derp_1337

      Tak za chvilku budou Vánoce, takže většina vývojářů se chystá na mega vánoční slevy.

  • Derp_1337

    Že bych si konečně koupil a zahrál starou klasiku Vampire: The Masquerade - Bloodlines ? 😀

    • Krescz

      Rozhodně, je to must play pro milovníky RPG, ta hra je prostě srdcovka, i když je trochu starší. Malá rada....nehraj malkaviana při prvním průchodu hrou :D

    • Hidden

      Pokud jsi nehral, je to temer povinnost, byt teda zub casu uz ji nahlodal solidne. :)

      • Vakek

        Taky nad tím už dlouho přemýšlím, že bych si doplnil vzdělání :-)

      • Derp_1337

        To je výhoda PC a jejich modů, i stará klasika se dá oživit na nových mašinách s širokoúhlými monitory.

        Zakoupeno a teď se to snažím zprovoznit. Samozřejmě řeším problém s kompatibilitou módů.

        • Hidden

          V tom moc neporadim, ja ji hral jeste "v puvodnim zneni". Ale vim, ze existuje nejaky velky neoficialni patch opravujici bugy a podobne (byt jsem tedy zadne v originalu nepotkal), ktery by se dal povazovat za zaklad. Kdyz jsem tuhle koukal na nejaka graficka vylepseni, ze bych si Bloodlines zahral znovu, zaujal me jen nejaky Enb/Reshade mod, ktery tomu dal trosku vetsi smrnc (a ktery by nemel s nicim kolidovat), ale jinak dle meho soudu vse ostatni nestalo za to. Takze bych klidne zacal jen s tim. :)

          • Lukyz

            #Sorryjako ale těžko uvěřit, že jsi hrál VTMB bez unofficial patche a nenarazil na žádný bugy, to jednoduše není možný 😅


            Jinak kdo nehrál, tak směle do toho! 

            • Derp_1337

              Co jsem četl na fórech, tak zrovna "Neoficiální patch" je považován za pěkný bordel, který sice opravil většinu bugů, ale přidal jiný (nový) bugy, které dodnes nejsou opravené a můžou způsobit pořádný zákys.


              Většina hráčů doporučila True Patch Gold, který opravil prakticky všechny bugy (jediná nevýhoda je, že je potřeba ještě po instalaci proběhnout nějaký příkazy přes příkazový řádek cmd.exe)

              • vlastik.plaminek

                Reakce na příspěvek:

                Nevím jak je na tom Un. patch sám o sobě, ale jako základ ho používá většina velkých modů a v nich jsem na nějaké extra problémy nenarazil, maximálně na nějaké ne tak úplně pasující textury, ale to bylo možná tím, že jsem tam měl naházené vylepšené material packy na hezčí prostředí. Pokud chceš modovat něčím, co má nějakou verzi Un. patche v základu tak to instaluj na čistou instalaci, protože to je prý nekompatibilní s nejnovější verzí. Za sebe ti můžu doporučit Clan Quest nebo Camarilla edition, které jsou asi nejpropracovanější a nejznámější. Vše potřebné najdeš na moddb.

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Díky za tip.

                  Ale ta Camarilla edition se spíše doporučuje lidem, kteří už minimálně 1x dohráli VTMB. Ale zkusím Clan quest.

                  • vlastik.plaminek

                    Reakce na příspěvek:

                    Je fakt, že díky přebalancovaným soubojům bývá CE občas hodně HC, zvlášť když nemáš zrovna bojovou postavu. V kombinaci s faktem, že boj chladnýma zbraněma je FUBAR už v základní verzi a na střelbu musíš dát docela dost bodů jsou některé bossfighty peklo. A pokud chceš hrát spíš vykecávací postavu, stejně doporučuju investovat do nějaké formy boje, protože v určitých částech se tomu nevyhneš. Alarmy jsou trvalé, takže pokud nejsi typ, co okamžitě dává quick load, budeš se muset probítet víceméně od začátku. Na první průchod bych ti ale doporučil spíš Brujah nebo Gangrel a bojový přístup eventuelně s trochou stealthu. A taky plnit co nejvíc vedlejších questů, levelování je tu docela drahé, zvlášť když chceš něco vytáhnout na max.

            • Hidden

              Pokud ano, tak rozhodne byly natolik nezasadni, ze se mi postupem let vykourily z hlavy. Ale vazne si nejak neuvedomuju, ze bych tam mel nejaky problem... zrejme klikar postupujici ocekavanym a otestovanym zpusobem. ;)

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Asi záleží na štěstí, některé distribuce (např. na GOG) už měli předinstalovaný "neoficiální patch", který spravil spoustu bugů. (Ano, GOG neposkytuje vanilla verzi)


                Největší problémy začaly v roce 2015, kdy Microsoft přes aktualizace defaultně vypnul DRM ochranu SecureROM, kterou využívá právě Vampire TMB. Takže člověk buď musí upravit Windows přímo přes registry nebo příkazový řádek a nebo stáhnout mody či pirátskou kopii, která ten problém vyřeší.

                • Hidden

                  Reakce na příspěvek:

                  Ja mel jen nejaky posledni oficialni patch, protoze ho mam jeste jako krabicovku. Zrejme opravdu klika. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit