Přejít na výpis diskuzí
Halo 4 bude i přes všechny změny věrné kořenům série
21.9.2012 | Adam Homola
14 příspěvků
-
Halo je hra, kterou je třeba pochopit. Jistě, v základu je to vlastně "obyčejná" střílečka, která většinu lidí na první pohled moc nezaujme. Nejde o to si jenom přečíst si recenzi např. na 3, která dostala nad 90%, pak zajít do obchodu, koupit jí a čekat jednu z nejlepších her na planetě. Je třeba se o to universum trošku zajímat, odkrývat ty tajemství, co odhaluje každý díl, které by nebyli takový velký boom kdyby jste o tom hovn* věděli.
-
-
Asi tak - najprv som si tiez myslel,ze co to je za hovadinu s grafikou z roku 1998. Potom som si kupil celu seriu a vsetky casti som dohral takmer na jeden zatah :) (az na ODST, to mi prislo trosku az moc roztahane - zbytocne hluche pasaze, aj ked viem, ze je to koli atmosfere).
-
A hlavne si to zahrat od zacatku,tedy od prvniho dilu a ne si koupit treti dil a pak nadavat na to,ze ten pribeh stoji za starou backoru *1* .
Chapu ,ze to spousty lidi proste nebavi,ale nekdy mam pocit,ze na tu hru nadavaj lidi aniz by si ji poradne zahrali.
ALe tak,je to jejich boj *1*
-
-
Jelikož PS3kař si tuhle hru nezahraju a to nejen proto. Hrál jsem první díl a nijak úžasné mě to nepřipadalo.
-
-
Jakožto Xboxář jsem si tu hru zahrál a stejně mi to úžasný taky nepřišlo :D Asi jsem se nenaladil na tu správnou vlnu, ale u mp se nějakej čas zabít dá, to jo, ale to se dá tak nějak u všeho.
-
Let the flamewar begin!
-
-
Yet another article about that damn game that should have been released centuries ago...
-
-
Mimo jako vzdy??? *1* *1*
-
-
halo je uz klasika? to jsme to teda dopracovali :D
-
-
To zalezi,co si pod pojmem klasika kdo predstavi.Halo tady je uz vic jak jednu dekadu,takze uz neco za sebou taky ma. *3*
Nicmene v clanku to bylo podle me spise mysleno tak,ze se jedna o moderni pristup ke klasickym Halo mechanismum.Ale co ja vim *1*
-
-
Co jsou to kořeny série? Ach jo, vždyť je to odjakživa střílečka, ne? Já se v tom dneska už vůbec nevyznám, všichni chtěj něco novýho a když je něco novýho, tak chcou zpátky to starý a když udělají znova to starý, tak chcou něco novýho..já ani nevím, co nově starýho chci já :(
-
Já bych věděl i o nové Cortaně: http://www.re-play.cz/novinky/2012/09/alzbeta-jako-cortana/
-
-
ne né *14*
-