Přejít na výpis diskuzí
Halo 4: Forward Unto Dawn - filmová recenze
6.1.2013 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Podla mna film dost slaby, najprv som to povazoval za nejaky amatersky fanusikovsky pocin kategorie C, akych su mraky a len vyuziva nametu Halo.
-
Překvapivě dobrý film, sice klišé, ale dobré.
Spoiler:
Nejlepší moment ovšem je když Master chef řekne kadetům "Držte se blízko u mě je to vaše nejlepší šance na přežití" To mě naprosto rosekalo *1* Nevim jak to bylo myšleno, ale ve hře ti vojáci kolem mě nikdy moc dlouho nevydrželi. *15* -
Pročpak? Ta tvrzení si přece neodporují :)
-
Proc? Ja si take radeji prdnu flashku do prehravace a rozvalim se v kresle u telky, nez se krcit u kompu a cumet na mnohem mensi monitor.
-
"... už mě nebaví sledovat na počítači ani filmy ani seriály... ", " ... o pohodě, kdy prostě hodíte do přehrávače Blu-ray ..."
Ten člověk je nějaký podivný... -
K Halo nemám nejako blízko, zahral som iba chvíľu kúsok tuším dvojky, ale film bol príjemný a užil som si ho, prijal by som pokračovanie. Dúfam že bude...
-
Dost mi to pripominalo stary dobry Stand by Me nebo Goonies neni to sice SCIFI jako Super 8 ale ani ten neurazil.
-
Překvapení , nikdo neviděl Kids ??? Díky Kids sme se s klukama tentkrát naučili balit špeky do roztrženýho doutníku *5*
-
No ale halo4: Forward unto Dawn je celevecerni film poskladany z jednotlivych epizod (http://www.imdb.com/title/tt2262308/). Jako celovecerak musim rici, ze jsem byl prijemne prekvapen, jaka je to kvlitne zpracovano, zvlast kdyz na to koukate ve FullHD :) Divim se, ze se recenze mobjevila az ted, precvi uz je to jen nejaky patek, co "film" vysel. Jen me mrzi, ze Master Chief nedostal tolik prostoru, kolik by zasluhoval. Ja jsem se u toho skvele bavil.
-
Nevim jestli se smat nebo plakat.
Ale zrovna torrenty funguji na principu stahovani a soucasneho nabizeni obsahu. Proberte se, a plesknete si. -
Dobře:) Děkuji.
-
Kdybys byl nějaké ucho, co je tu poprvé, tak nic neřeknu, ale takhle, to se divím... No, zákon nezákon, linky na warez ani torrenty tu nechceme. Toť celé.
-
:) Logicky ano , ale jak už to tak bývá ohebnost zákona jako vždy čistě náhodná .....
-
Takže stahovat filmy z CZtrackeru můžu doalelůja , ale běda jak uvedu přesný odkaz ...
Kdo ví jaké jsou osobní potřeby toho kdo potřebuje takové odkazy sdílet . Děravé a nepřesné zákony s výkladem dle potřeby ... -
Na základě čeho k tomu došli? Koukneme-li se to autorského zákona na § 30 1)Za užití díla podle tohoto zákona se nepovažuje užití pro osobní potřebu fyzické osoby...
Ve chvíli, kdy to nahodíte do internetové diskuze nejedná se o osobní potřebu. -
...Nevím jestli se smát nebo plakat.....Sdílení dat a sdílení odkazu je naprosto něco jiného.
-
když někam uveřejníš odkaz, tak ho sdílíš *3*
-
Doporucil bych take autora jmenem john ringo.
-
Proč jste smazali odkaz na legální stažení filmu?.....Nebo je torrent zakázaný? Podle zakoníku Čr je pouze sdílení zakázané a trestné, nikoliv stahování pro osobní potřebu. Ale pokud máte v pravidlech zákaz odkazů na torrent, chápu to. V opačném důsledku ne.
-
No tam je ěch superhrdinů tolik kolik je čokolády v polské čokoládě. Tedy nula.