Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle asi bude neco pro tebe: http://www.youtube.com/watch?v=sXasCjUTNpE typicky halo hrac :D
  • Jj souhlasim,hudba nic moc.Hudba delala v halo hodne,skoda ze to tentokrat bude delat nekdo jinej,ale tak treba prekvapi.
  • No ja prvni dil hral prave na pc a to jeste tak 3 roky po oficialnim vydani,takze graficky uz to nic extra nebylo a presto me to chytlo.
    Sam nevim proc,takovehle silne arkadove hry bezne nemusim,ale halo me proste chytlo.
    Chapu,ze ne kazdeho to bavi,jen me prijde,ze nekdy se na to nadava uz z principu a plno tech co to kritizuji to videli maximalne na youtube.
  • tvrdy.mar
    Hudba katastrofa. Můj zážitek z HALO vždy hodně umocňovala skvělá hudba. Tohle se moc poslouchat teda nedalo a ta znělka na konci byla příšerná.
  • Nevím. Dle výtvarné stránky osudím že tam útočí Reapeři na Citadelu a na konci do toho vplul Dead Space... To zas bude tak epické a hluboké, až to bude kravina.
    A to se mi Reach celkem líbil...
  • ještě se chci zeptat Halo 2 spustíš na X360 i když je na obálce hry napsáno jen XBOX ?
  • wow DÍKY elmania uvažoval se o koupi xboxu a jak to tak vypadá tak si ho koupím
  • Az na tu posledni cast s tebou souhlasim.
    Me totiz rozhodne Halo 1 atmosferou nijak neohromilo ale treba to na konzolich bylo jinak dost casto se to stava (viz. Gears of War).
  • Sranda,ze kdyz vyjde nove video napriklad z BF3,cod apod,tak titulek je ve stylu "BF3 ohromuje novym videem",zatimco jine hry jako treba halo4 maji "se vnucuje ..." .*1*
    Jinak na halo 4 jsem zvedavy,snad se to povede.
    A at si rika kdo chce co chce,tak halo je jedna z mala konzolovych fps co za neco stoji i presto,ze atmosferou se ostatni dily jednicce nikdy nevyrovnaly.
  • Halo 2 spustíš i na xbox360 :-)
  • ja jsem fanousek Halo paril jsem halo wars a mam halo reach a kazdopadne s halo 4 pocitam
  • Ahoj lidi nevíte někdo o tom jestli se nechystá i remake dvojky ?
  • Možná je to tím, že pilotoval Medicopter 117 !! *2*
  • Eda.Frtan
    Má pravdu ten chlapec.

Navíc tohle je dobře i vidět u Halo3, na konci je po vaší "smrti" vidět náhrobek, kde je napsáno Johnny 117...
  • no nevim ale neni to tak davno co jsem cetl ze serie HALO konci a ted halo 4 nova trilogie aneb jak z hracu vyzdimat este vice penez mackanim citronu kterej uz je suchej
  • jen vidim trilogie a obraci se mi zaludek
  • Muze nekdo Halo neznalemu vysvetli o co v tom videu vlastne jde? nejak jsem to moc nepobral :)
  • Takze Policejni akademie mela dve trilogie a jeden sequel?
  • John 117 je Master Chief, hlavni hrdina prvnich tri dilu, zadny novy spartansky vojak. Vice na http://halo.wikia.com/wiki/John-117

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit