-
Vážně škoda, že tohle taky nevýjde na PC. Hra která redefinovala žánr FPS, s perfektně propracovaným příběhem a teď i překrásnou grafikou. Prostě škoda.
-
-
Jak redefinovala? A teď s překrásnou grafikou? Neříkám, že to je hnus, ale překrásná?
-
-
ukázala že FPS se dají hrát i na konzolích
-
-
No redefinovala .... spíš řádně prefabrikovala a dokolečka užívala všechny prvky několikrát za sebou . Na PC to díru do světa už nestihlo udělat , ale na jedné z konzolí .... Víte jak máme málo boxonly FPS . Tak nekoukejte na její vylámané zuby a hrajte !
-
Redefinovala? Jak...??
-
Halo není hra pro PC a jde to vidět na prvních dvou dílech který nedopadli na PC nejlíp
-
-
AHOJTE chlapci
Volam sa Tubar a chcem byt admin HALO !!! -
to uz je jak COD kazdy rok jedno halo.
-
Halo je duvod proc nenavidim Xbox
-
Ja teda jsem jiného názoru, halo 3 jsem jen tak tak dohrál a je to dost o ničem. Jen tupá střílečka bez děje, asi na to nemám spravnou povahu, je to ještě horší jak nabíhaní japoncu v black ops Cod.
-
-
Bez děje... aha... No tak si to zahraj ještě jednou vem si k ruce slovník a uvidíš. Každopádně k tupé střílečce to má mnoho daleko
-
-
tys to hrál? Vždyt je to taková koridorovka a tupá střípečka, že to svět neviděl .
-
-
No hlavne,ze se tady ohanis CoD *1* .
-
-
-
-
A nemělo být Halo 4 náhodou až na nové generaci konzole?
-
-
Nemělo. Don Mattrick to na loňské E3 oznámil doslova tak, že Halo 4 bude začátek "nové trilogie pro Xbox 360."
-
Ne, nemělo... Už se o tom mluví dva roky, že to výjde, a i tady na Games.cz o tom jsou za poslední rok tuny článků (a i Vávra o tom mluvil před více než rokem v podcastu).
-
-
Tuny?
http://games.tiscali.cz/halo-4-14169/clanky -
-
Nefunguje je jim dost dobře vyhledávač, to už jsem stačil zjistit, co tady chodím...
-
-
-
-
Může te mi, do ******, vysvětlit, proč už půl roku furt dokola oznamujete, že výjde Halo 4? To je snad desátý článek s nadpisem "...výjde Halo 4..."!!! *16*
-
-
Tentokrat k tomu pridali i konkretni datum *2* ,tak kusuj. *1*
-
-
No to jen tak z plezíru , aby bylo pořádné Haloooo *5*
-
Tož to jo! *1*
-
-
-
to bude az halo 7... jeste musi zdimat mrtvy hardware