Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Co to plácáš? Na otázku proč to nemá split-screen odpověděli jasně: Museli se rozhodnout mezi 1080p v 60 fps a split-screenem. A rozhodli se split-screen tam nedávat.
  • to je klasický argument "podle našich průzkumů o split screen/hot seat hráči nemají zájem" akorát ty průzkumy nikdo nikdy nevidél, nikde na netu nevisely ankety "chcete ve hře split screen ano/ne" ani se na to nikdy nikdo hráčů neptal.. asi průzkum v kanclu nebo taky něco, nebo by to mohlo být tím, že chtěj prodat 4 krabice místo 1?
  • Inquisitor
    Jdou trvale odstranit.
  • Jo, udělal z něho lineární naskriptovaný koridor. To není žádná výhra.
  • Až na 720p, ale když ti to někdo neprozradí, ani si toho nevšimneš, je to nepodstatné. Stejně nikdo nedokáže u pohybujícího se obrazu rozlišit, o pohybujících se věcí je ostrost zraku mnohem nižší, mozek potřebuje stabilní obraz, aby začal vnímat detaily. Tohle by měly dělat všechny hry, snížit rozlišení místo framerate, u něj je to při akci poznat hned.
  • Jen nešikovní hráči neumí hrát FPS s gamepadem. Mně se to s gamepadem líbí naopak víc, zvláště na PS4, kde je to díky vibracím a vlastnímu repráčku o několik generací napřed. Je to jako volant s a bez force feedbacku.
  • Tak tahle recenze je odpad české herní komunity. Radši ani nekoukám na jméno autora. Splitcreen tomu chybí jak máslo na chleba jinak jsem nad míru spokojen :-)
  • Crysis je trošku dál než zbytek světa, s tím bych to moc nerovnal, já bych to rovnal s posledním Killzone a Halo proti tomu vychází naprosto strašně a to je Killzone dva roky stará hra. Grafika Halo je dle mého extrémní zklamaní. Dle mého je to spíše podobné Killzone 3 na PS3...
  • Angy Joe je borec, ten to umi rict spravne, dokaze prokouknout marketingovy bullshit a obnazi hru ve svetle, tak ze kazdy vidi, co to skutecne je. Tady rika: "toto neni hra pro hrace, je to jen stroj na penize vezouci se na jmene Halo": no split-screen a kratka kampan rika, ze musite hrat hru online. Odebrani zasadnich kooperacnich modu, rika ze byste to meli hrat kompetitivne. A kompetitivni mod je "obohacen" o odemykani gearu, ktere stoji stovky dolaru nebo stovky hodin casu ve hre... a to je oc tu bezi. Vse co bylo v Halo o hrani se snizilo na "unosnou mez" a pomalu se do toho zapojily prvky aby hra byla navykova a nutila labilnejsi hrace utracet dolary za assety. Mene hrani vice business je Halo 5. A Angry Joe pred tim zcela spravne varuje.
  • Bez splitscreenu pro me nema Halo zadnou cenu.

Drive pro me Halo melo 3 duvody proc to hrat:
    1) splitscreen
    2) splitscreen
    3) splits.... ok mozna relativne inteligentni nepratele, ktere se v danem prostredi pohybovali skvele a dali mi moznost uzit si gunplay... samo o sobe tento duvod vsak neni dost dobry k tomu, abych si hru kupoval.

Taky jsem nikdy nechapal, co vsichni vidi na Halo grafice. Kdyz to srovnam treba s Gears of War 3, tak tam je vsechno krasne propracovane, modely postav, prostredi, efekty,... vypada to uchvatne. Nebo Far Cry 4 ci Crysis serie. Co je na tom Halo? Zadne poradne textury, koridory, trava a vegetace jak z onlinovky, vsechno se sterilne leskne, efekty koure a vybuchu 5 let dozadu. Grafika samozrejme neni duvod proc to nehrat, ale v tomto pripade ani duvod proc to hrat. Bral jsem to vzdy tak jako, ze je grafika v Halo funkcni.
  • Trochu moc spoileru, ne? *1*
  • TheGGG
    anonymek co se neustálou změnou nicků snaží vyvolat dojem, že je tu víc lidí. Větší blázinec než Arkham...
  • TheGGG
    ban pro dela a to ihned, začíná se nám chlapec nešťastná radikalizovat.
  • Pravi hrac CoD. *1* Vic k tomu netreba dodavat...
  • Prostě je to jedním slovem blbost jako celá tato série...
  • je verejnym tajemstvim, ze pan smutny dal od roku 1997 jenom jednou nizsi znamku nez 8 (hatred), takze to hodnoceni nic neznamena
  • nahlásil jsem Dela za verbální vulgarity, prosím ban pro toto nevychované ditě.
  • https://www.youtube.com/watch?v=ahRDm9Bwlyc
  • Tady máte recenzi od Angry Joe, dal tomu 6/10, všechny argumenty solidně podložený. Právě že je to velkej fanoušek Halo, tak jako recenzent nedumlá korporátu varlata, ale řekne všechno na plnou hubu. Protože Halo 5 mělo na víc. *3*
  • V multiplayeru zadny autoaim neni pripadne je naprosto minimalni. To je presne to co rikam, vetsinou to pomlouvaji lidi, co to v zivote nezkusili a nemaji o tom ani paru. Nelze srovnavat multiplayer se singleplayerem, kde to na konzolich vskutku vskutku obcas funguje na principu, zmacknu tlacitko, zameri se to na hlavu, fire.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit