-
Co to plácáš? Na otázku proč to nemá split-screen odpověděli jasně: Museli se rozhodnout mezi 1080p v 60 fps a split-screenem. A rozhodli se split-screen tam nedávat.
-
to je klasický argument "podle našich průzkumů o split screen/hot seat hráči nemají zájem" akorát ty průzkumy nikdo nikdy nevidél, nikde na netu nevisely ankety "chcete ve hře split screen ano/ne" ani se na to nikdy nikdo hráčů neptal.. asi průzkum v kanclu nebo taky něco, nebo by to mohlo být tím, že chtěj prodat 4 krabice místo 1?
-
Jdou trvale odstranit.
-
Jo, udělal z něho lineární naskriptovaný koridor. To není žádná výhra.
-
Až na 720p, ale když ti to někdo neprozradí, ani si toho nevšimneš, je to nepodstatné. Stejně nikdo nedokáže u pohybujícího se obrazu rozlišit, o pohybujících se věcí je ostrost zraku mnohem nižší, mozek potřebuje stabilní obraz, aby začal vnímat detaily. Tohle by měly dělat všechny hry, snížit rozlišení místo framerate, u něj je to při akci poznat hned.
-
Jen nešikovní hráči neumí hrát FPS s gamepadem. Mně se to s gamepadem líbí naopak víc, zvláště na PS4, kde je to díky vibracím a vlastnímu repráčku o několik generací napřed. Je to jako volant s a bez force feedbacku.
-
Tak tahle recenze je odpad české herní komunity. Radši ani nekoukám na jméno autora. Splitcreen tomu chybí jak máslo na chleba jinak jsem nad míru spokojen :-)
-
Crysis je trošku dál než zbytek světa, s tím bych to moc nerovnal, já bych to rovnal s posledním Killzone a Halo proti tomu vychází naprosto strašně a to je Killzone dva roky stará hra. Grafika Halo je dle mého extrémní zklamaní. Dle mého je to spíše podobné Killzone 3 na PS3...
-
Angy Joe je borec, ten to umi rict spravne, dokaze prokouknout marketingovy bullshit a obnazi hru ve svetle, tak ze kazdy vidi, co to skutecne je. Tady rika: "toto neni hra pro hrace, je to jen stroj na penize vezouci se na jmene Halo": no split-screen a kratka kampan rika, ze musite hrat hru online. Odebrani zasadnich kooperacnich modu, rika ze byste to meli hrat kompetitivne. A kompetitivni mod je "obohacen" o odemykani gearu, ktere stoji stovky dolaru nebo stovky hodin casu ve hre... a to je oc tu bezi. Vse co bylo v Halo o hrani se snizilo na "unosnou mez" a pomalu se do toho zapojily prvky aby hra byla navykova a nutila labilnejsi hrace utracet dolary za assety. Mene hrani vice business je Halo 5. A Angry Joe pred tim zcela spravne varuje.
-
Bez splitscreenu pro me nema Halo zadnou cenu.
Drive pro me Halo melo 3 duvody proc to hrat:
1) splitscreen
2) splitscreen
3) splits.... ok mozna relativne inteligentni nepratele, ktere se v danem prostredi pohybovali skvele a dali mi moznost uzit si gunplay... samo o sobe tento duvod vsak neni dost dobry k tomu, abych si hru kupoval.
Taky jsem nikdy nechapal, co vsichni vidi na Halo grafice. Kdyz to srovnam treba s Gears of War 3, tak tam je vsechno krasne propracovane, modely postav, prostredi, efekty,... vypada to uchvatne. Nebo Far Cry 4 ci Crysis serie. Co je na tom Halo? Zadne poradne textury, koridory, trava a vegetace jak z onlinovky, vsechno se sterilne leskne, efekty koure a vybuchu 5 let dozadu. Grafika samozrejme neni duvod proc to nehrat, ale v tomto pripade ani duvod proc to hrat. Bral jsem to vzdy tak jako, ze je grafika v Halo funkcni. -
Trochu moc spoileru, ne? *1*
-
anonymek co se neustálou změnou nicků snaží vyvolat dojem, že je tu víc lidí. Větší blázinec než Arkham...
-
ban pro dela a to ihned, začíná se nám chlapec nešťastná radikalizovat.
-
Pravi hrac CoD. *1* Vic k tomu netreba dodavat...
-
Prostě je to jedním slovem blbost jako celá tato série...
-
je verejnym tajemstvim, ze pan smutny dal od roku 1997 jenom jednou nizsi znamku nez 8 (hatred), takze to hodnoceni nic neznamena
-
nahlásil jsem Dela za verbální vulgarity, prosím ban pro toto nevychované ditě.
-
https://www.youtube.com/watch?v=ahRDm9Bwlyc
-
Tady máte recenzi od Angry Joe, dal tomu 6/10, všechny argumenty solidně podložený. Právě že je to velkej fanoušek Halo, tak jako recenzent nedumlá korporátu varlata, ale řekne všechno na plnou hubu. Protože Halo 5 mělo na víc. *3*
-
V multiplayeru zadny autoaim neni pripadne je naprosto minimalni. To je presne to co rikam, vetsinou to pomlouvaji lidi, co to v zivote nezkusili a nemaji o tom ani paru. Nelze srovnavat multiplayer se singleplayerem, kde to na konzolich vskutku vskutku obcas funguje na principu, zmacknu tlacitko, zameri se to na hlavu, fire.