Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Nikdy jsem nepochopil proč je tato sétie takový fenomén. Osobně jsem zvládnul dohrát jediny díl (trojku) a ostatní jsem po chvilce zahodil. Přijde mi to vizuálně infantilní a herně průměrné. Pak jsem si ještě zjišťoval jakým směrem se odebíral příběh v tom posledním vydaném dílu a co sem tam dělo, to už muselo naštvat snad i HC fanoušky.

    • Nerad to říkám ale musím se pod to podepsat. Souhlasím s tebou. S Halo jsem začal na jedničce jako skalní fanoušek  ji projel 5x i na legendární obtížnost, sehnal všechny knihy co se daly na trhu sehnat a několik let čekal kdy si konečně zahraji Halo 2 (jsem PC hráč), kompletní edici na PC jsem kouplil hned jak vyšla, zanořil se série. Konečně zjistím jak přiběh pokračoval. Ponořil jsem se do hry a hra mě pořádně vyškolila! Skvělý příběh, vzrušující bitvy, napínavé, epochální, úžasná hudba a tím to končí! Ovládání je příšerné, základní věci jako sprint chybí, Zbraně nefunkční, do ted jsem nepochopil jak je vypočítávaná přesnost s rozptylem asalutky a k čemu ta zbraň tam je.

      Nascriptovaná hra, kdy se nepřátele pravidelně obnovují, vozidla jsou pro mě neovladatelná, celá herní mechanika mi přijde špatná, nefunkční. Možná že ta hra perfektně funguje na konzolích a může být skvělá, ale konverze do PC verze... Po několika pokusech kdy jsem na legendární obtížnost potil krev a kvůli jedné chybě musel neustále opakovat pasáže, když se z toho stalo vyloženě utrpení, jsem tu sérii pojal jako knihu. Co nejlelehčí obtížnost, nezdržovat se bojem, jen hltat příběh. Je mi to líto. Před světem Halo smekám, pro mě je to lepší série než Hvězdné války, ale z herního pohledu ty hry jsou otřesné...

    • Sierra117

      Tak ono obecně začít hrát hru od půlky, když Halo je celkem dějová hra, kde na sebe všechny díly nějak navazují, není úplně šťastné rozhodnutí :). Vizuálně infantilní je samozřejmě čistě tvůj názor kterej ti určitě brát nebudu, a pátej díl kromě postavy Locka ( kterej doufám už v infinite vůbec nebude ) a konečného cliffhangeru, ( kterej by tolik nevadil, kdyby na pokračování člověk nemusel čekat skoro 6 let ), dle mého nepředvádí nic, čím by sérii dělat dějově nějak ostudu :)

    • Harshday

      Hraji to od dob, co to vydali na původní xbox. A ačkoli se hra jeví průměrně, tak dle mého určitě není. Opravdu záleží, kdy ses k tomu hraní dostal.  Já hral každý díl s vydáním a vždy to byla neskutečná jízda. A když se vracím k nějakému staršímu dílu, tak je to vždy Halo Reach.

      Nesmíš taky opomenout, že síla Halo série, stejně třebas jako u Gears je co-op hraní. Nebo klasický mutliplayer. Nevím jaký jsi ročník, ale tehdy, když jsme ještě hráli quake nebo untreal turnament, tak HALO docela slibně zaplnilo místo po tomto typu multiplayeru.

      A odložené vydání mě nijak nenaštvalo. Klidně si počkám, stejně mám ještě takocých restů.

  • Jack1947

    To se dalo čekat že po tom co ukázali se to budou snažit, o dost vylepšit. Takže nevadí hlavně že bude i pc verze 🙂

  • namelesswonder

    to si potom povieme, či nebude crunch ( jasne ze bude) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit