Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Win 8 evidentne nejdou na odbit, Microsoft evidentne vytahuje trumfi vraci nabidku start a da nam zase Halo a co geers of wars ten by nebyl ?! :D:P
  • Po přečtení titulku byla chvilka nadšení, než mi došlo, že to nebude klasický Halo :(. Sakra jak já bych si zahrál, i ten xbox koupil, ale vadí mi ovladače.
  • xnire
    Vypadá to na solidní rubačku, pro fanoušky Halo příjemné překvápko *4* A teď jenom doufat v 5.
  • moc to resite proc na pc ? ja si to zahraju na tabletu s 8 a je to ja to beru jako mobilni hru ne na pc
    • Spades
      Protože je to jen na windows phone 8 - nejméně používaný OS pro mobily, a windows 8 - nejméně používaný OS pro tablety... Vetšina z nás má PC
  • promitac
    Tak nejaku tlačenku to metro potrebuje.
    Akorat keby ste vedeli co vsetko sa dava do tlačenky tak by vam z toho nebolo veselo.
    • Tilwaen
      Prosím?
  • Spades
    FUCK YOU MICROSOFT!!!
    Aneb co to dopi*e je za sra*ku?!?
    Takže nejenže dostaneme na PC debilní port z MOBILU, ale ještě to ani nepojede na Windows 7?!?
    Proč ku*va radši neportnou Halo 3, vždyť by na tom zarobili nehorázné prachy, a x360 už si stejnak nikdo nekupuje...
  • Veskoslav
    Já nevím, ale jenom hlupák si s prominutím pořizuje systém kvůli jedné hře. Sám sice mám Win8, protože jsem měl XP a byla nabídka na přechod, ale pořizovat si to jenom tak? No jak pročítám diskuzi, tak polovina lidí viděla Win8 z letadla, 1/4 z ponorky a zbylí mají aspoň osobné zkušenosti. Mimochodem Win8 jsou vylepšené Win7 se vším všudy a to včetně rychlosti systému atd. Nechápu ty, co na to nadávají....A Metro dlaždice? Za poslední půl rok jsem je neviděl ani jednou, protože mám nastavené, že systém startuje klasicky.

P.S: Mimochodem sám Microsoft nejvíce doporučoval přechod na Win 8 z XP a nepovedených Vist.
    • Spades
      Windows 8 sem chtěl, ale přešel sem zpět z principu. I když tam Start narvat šel, prostě to není ono, když to tam není origo. Taky se mi nelíbí ty ploché okna bez Aera...
      O tom, že mi tam nejede ad-hoc wifi a některé aplikace ani nemluvě...

Jsou to drobnosti, ale proč přecházet, když Win 7 jsou dokonalost.
      (Pozn. mám Win8 zdarma od školy)
    • XorxoxTalarius
      Mam Visty a jsem v kllidu a s W8 jsem mel co docineni a opravdu ne :D
  • Pamatujete jeste na Halo 2 Vista? To jsou v Microsoftu opravdu takovy d*menti, ze se nepoucili? Evidentne jsou. Nesral jsem si tam Visty tenkrat a nebudu tam sr*t Win 8 ted.
  • oktavius66
    HALO jsem nehrál, ale i kdyby to chtěl zkusit, tak nejsem deb*l a nebudu si instalovat nějakou sračku, která je vyhlášená za propadák jménem WIN 8 . Nelíbí se mi to, nevyznám se v tom a je to prostě hnus *15* ( pouze pro mě samozřejmě ! Někomu se to líbí a nehodlám mu brát jeho názor) . Jediné + WIN 8 je, že je spuštěný do 2-3 vteřin. Já jsem spokojený s WIN 7 a asi to měnit ani nebudu.
    • Mahcake
      Tak na tom jsme stejně. METRO patří jen pro dotykové obrazovky a ne na normální PC. Jinak se mi zdá, že z HALO dělají další CoD, které by vycházelo skoro každý rok, což neni moc pěkná zpráva.
    • Rychlost spousteni je opravdu plus, ale popravde, kolikrat za den uzivatele pousti PC? 1-2x?
      • oktavius66
        No já spouštím PC pouze jednou za den. Pokud na PC zrovna nejsem - není problém ho dát do režimu spánku...
        • Presne tak, je sice pekny, ze se 8 muzou pysnit tim, ze nastartuji do 5 vetrin, ale k cemu to je, kdyz 7 nabehnout do 20 sekund a neni asi nikdo, kdo by non-stop restartoval PC.
  • Napojte mi na to myš a klávesnici a velice rád si to zahraji... alespon v rozlilšení 1920x1080... hru miluji, první sekundy mě nadchly že to bude další kvalitní FPS střílečka, druhé dojmy Alien Shooter 2 ze světa Hallo. Záverečné dojmy... asi si to nezahraji *1*

spíš ať předělají všechny díly na PC nebo mě opravdu donutí si kvůli jedné hře koupit Xbox *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit