Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Halo 4 na PC nedají a tuhle mobilní hru ano? A samozřejmě pouze Win 8. Ne díky.
  • šašci...tohle si můžou strčit za klobouk. Je tu už nějakej blázen, co si do PC Win8 naládoval?
    • Osobně bych si i kvůli hře možná pořídil win8, ale to by musel být minimálně freelancer 2. Konec konců mít 2 systémy v PC není zas taková rarita.
    • Podle Steamu ma Win 8 0.83% hracu. Takze normalni clovek si do PC tuhle s*acku opravdu neda.
    • Sasek jsi ty a navic s velmi malym rozhledem i saskem *1* Win8 se uz prodalo pres 80 milionu. Takze je fakt nema vubec nikdo.
      • To ze se prodalo pres 80 mega licenci neznamena ze si ho poridilo pres 80 mega hracu her. Uz vidim ty PC na uradech, ve skolach atd. jak maji konfigurace pro "pareni" her. *6*
        • Plus, koľko z toho tvorilo OEM licencie...
          • To je prece uplne jedno. Sam je taky nemam, ale jen kvuli tomu nebudu rikat, ze je jema nikdo.
            • "Je tu už nějakej blázen, co si do PC Win8 naládoval?" vs "ale jen kvuli tomu nebudu rikat, ze je jema nikdo." Takže klid jemíčku.
            • Ty by ses měl vrátil hlavně na zákldní školu, aby jsi se trochu zamyslel nad gramatikou vět a výnamem jejich slov. Až na tebe pochopili všichni, co jsem myslel.
    • na PC je strilecek docela dost, Halo diru do sveta stejne neudela
      • o to nejde, mě Halo 1 velice bavil (za vyšší obtížnost pěkná výzva), ale místo, aby pro všechny Wincousy zpřístupnili předchozí Halo, cpou blbiny na 8 a tablety
        • Degesi su nepoucitelni, dufam ze sa znova budu cudovat nizkym predajom a na vine bude zasa piratstvo *7*
          • Halo serie je exclusivka pro xbox. Je to jedna ze serii, ktera tu konzoli prodava. U MS by museli byt padli na hlavu, aby to portli na PC. A nizke prodeje urcite neni problem Halo serie...
            • Hovoril som samozrejme o Halo 2 ktore vyzadovalo Visty a ktore si nikto rozumny do kompu nedaval, takze predajnost urcite netrhala rekordy. Proste sa nepoucili a zasa nieco pretlacaju silou.
  • snaží se vydelat proto tyhle tahy s kompatibilitou a postupnym jakoby "vylepšovanim" windowsu (i když bezny uzivatel by klidne vystačil jeste s xp). Hlavne ze jim to lide žerou. Ješte kdyby nejakej ačkovej titul ohlasili jen pro win8 tak bych se vazne nasral
  • God-of-War
    Tohle sem opravdu nečekal..Další Halo.
  • Veskoslav
    Já nevím, ale jenom hlupák si s prominutím pořizuje systém kvůli jedné hře. Sám sice mám Win8, protože jsem měl XP a byla nabídka na přechod, ale pořizovat si to jenom tak? No jak pročítám diskuzi, tak polovina lidí viděla Win8 z letadla, 1/4 z ponorky a zbylí mají aspoň osobné zkušenosti. Mimochodem Win8 jsou vylepšené Win7 se vším všudy a to včetně rychlosti systému atd. Nechápu ty, co na to nadávají....A Metro dlaždice? Za poslední půl rok jsem je neviděl ani jednou, protože mám nastavené, že systém startuje klasicky.

P.S: Mimochodem sám Microsoft nejvíce doporučoval přechod na Win 8 z XP a nepovedených Vist.
    • Spades
      Windows 8 sem chtěl, ale přešel sem zpět z principu. I když tam Start narvat šel, prostě to není ono, když to tam není origo. Taky se mi nelíbí ty ploché okna bez Aera...
      O tom, že mi tam nejede ad-hoc wifi a některé aplikace ani nemluvě...

Jsou to drobnosti, ale proč přecházet, když Win 7 jsou dokonalost.
      (Pozn. mám Win8 zdarma od školy)
    • XorxoxTalarius
      Mam Visty a jsem v kllidu a s W8 jsem mel co docineni a opravdu ne :D
  • Pamatujete jeste na Halo 2 Vista? To jsou v Microsoftu opravdu takovy d*menti, ze se nepoucili? Evidentne jsou. Nesral jsem si tam Visty tenkrat a nebudu tam sr*t Win 8 ted.
  • xnire
    Vypadá to na solidní rubačku, pro fanoušky Halo příjemné překvápko *4* A teď jenom doufat v 5.
  • Spades
    FUCK YOU MICROSOFT!!!
    Aneb co to dopi*e je za sra*ku?!?
    Takže nejenže dostaneme na PC debilní port z MOBILU, ale ještě to ani nepojede na Windows 7?!?
    Proč ku*va radši neportnou Halo 3, vždyť by na tom zarobili nehorázné prachy, a x360 už si stejnak nikdo nekupuje...
  • Po přečtení titulku byla chvilka nadšení, než mi došlo, že to nebude klasický Halo :(. Sakra jak já bych si zahrál, i ten xbox koupil, ale vadí mi ovladače.
  • peterka
    Při pohledu na obrázek jsem se lek spojení Assasins Creed a Halo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit