Přejít na výpis diskuzí
Halo: Spartan Assault zaútočí překvapivě na Windows 8 platformy
4.6.2013 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Win 8 evidentne nejdou na odbit, Microsoft evidentne vytahuje trumfi vraci nabidku start a da nam zase Halo a co geers of wars ten by nebyl ?! :D:P
-
moc to resite proc na pc ? ja si to zahraju na tabletu s 8 a je to ja to beru jako mobilni hru ne na pc
-
-
Protože je to jen na windows phone 8 - nejméně používaný OS pro mobily, a windows 8 - nejméně používaný OS pro tablety... Vetšina z nás má PC
-
-
HALO jsem nehrál, ale i kdyby to chtěl zkusit, tak nejsem deb*l a nebudu si instalovat nějakou sračku, která je vyhlášená za propadák jménem WIN 8 . Nelíbí se mi to, nevyznám se v tom a je to prostě hnus *15* ( pouze pro mě samozřejmě ! Někomu se to líbí a nehodlám mu brát jeho názor) . Jediné + WIN 8 je, že je spuštěný do 2-3 vteřin. Já jsem spokojený s WIN 7 a asi to měnit ani nebudu.
-
-
Tak na tom jsme stejně. METRO patří jen pro dotykové obrazovky a ne na normální PC. Jinak se mi zdá, že z HALO dělají další CoD, které by vycházelo skoro každý rok, což neni moc pěkná zpráva.
-
Rychlost spousteni je opravdu plus, ale popravde, kolikrat za den uzivatele pousti PC? 1-2x?
-
-
No já spouštím PC pouze jednou za den. Pokud na PC zrovna nejsem - není problém ho dát do režimu spánku...
-
-
Presne tak, je sice pekny, ze se 8 muzou pysnit tim, ze nastartuji do 5 vetrin, ale k cemu to je, kdyz 7 nabehnout do 20 sekund a neni asi nikdo, kdo by non-stop restartoval PC.
-
-
-
-
Win 8 jsou naprosto ok a rozhodně nejlepší win co jsem měl.. Rychlost, přehlednost... nejlepší na tom je, že největší kritici jsou ti kteří win 8 ani nenainstalovali.
-
-
Ja nepatrim medzi tych co by nejak zatracovali win 8, ale ako nevidim jediny ozaj rozumny dovod ist z win 7 na 8, iba kvoli rychlosti spustenia my je to jedno, pretoze aj 7 sa nastartuje dostatocne rychlo a konec koncov zapinam PC iba raz za den takze nejak je my to jedno. Na win 8 prejdem iba ak PC hry budu vychadzat vylucne na win 8 co sa asi nestane. A ked uz sme pri tom skusil som win 8 a nejak extra ma nenadchlo, sice nie na mojom PC, ale na prave kupenom notebooku kamarata, ktoremu som tam nieco nastavoval, ked si dobre spominam wifi, ale ne som si isty, nebola to samozrejme ziadna veda, ale no po prepnuti do klasickeho rezimu, som nejak extra nevidel extra rozdiel kvoli ktoremu by som chcel mat win 8, mozno niekedy v buducnosti ma mozno hry od MS presvedcia, ale tomu neverim.
-
Rozumny clovek h.vno pozna, jeste nez do nej kousne.
-
-
Takže jsi v reklamě viděl dlaždice a zatemnil se ti mozek vztekem jo? Hele tohle jsou argumenty primitivů a zakomplexovaných hňupů nic proti .)
-
-
Nic proti, ale nemam duvod prechazet na system, kde jeden z jeho nejvetsich prinosu je na PC zcela k nicemu. Clovek, co na PC ve skutecnosti neco dela a nema to jen na facebook, koukani videii a prohlizeni fotek sahne po 7, pripadne jinem opensource systemu a to je fakt, ktery je jasne na prodejnich cislech videt.
-
-
Na Win 7 jsem přecházel z toho důvodu, že jsem již chtěl systéme 64bit co využije RAMku a DirectX 10
XP mi vydržely min. 6 let a Win 7 je pravděpodobně překonají (pokud se neupraví Linux tak, aby běhaly hry i pod ním) -
Na win 8 zcela bez problému funguje kmplayer nebo vlc a na fotky faststone nebo ty snad používáš výchozí programy ve win 7? No to tě lituji. Za druhé ty přínosy? Já teda ocením skvělou odezvu systému, bleskový zapnuti, vypnutí, restart. Dále ocením přepracovaný správce úloh i Ribbon. Metro pouzívam jako druhou plochu kde mám ikony+ aplikace + winstep nexus na ploše a efektivita práce je výborná takže si ty kecy nech a raději to vyzkoušej.
-
-
Lynchi nenapsals ani jeden argument ty ubožáčku jenom hatuješ jelikož je to moderní .) Mimochodem nejvíc pracuji s OS MAC čili mě jsou windows celkově u zadku .) ale nesnaším tady ty tupce co jenom kritizuji aniž by to měli nainstalovaný.
-
"Skvělou odezvu systému, bleskový zapnuti, vypnutí, restart."? No jestli jsi už tohle neměl na 7ičkách, tak problém byl asi v něčem jinym. A METRO? O tom se radši ani hádat nebudu. Každej normální člověk ti řekne, že ikony přes půlku obrazovky, to prostě neni na klikání myší a pro nedotykový obrazovky. *7*
-
Precti si muj post jeste jednou, pak zjistis, ze tvoje prvni veta je zcela mimo, ale to je asi tim, ze ti nekdo hani 8, tak se ti zatemni mozek vztekem, ne?
Co se tyce toho tveho zbytku:
skvela odezva systemu - nechapu nebo jsem zadnou zmenu nezaregistroval
bleskove zapnuti, vypnuti, restart - PC zapinam a vypinam 1 za den, takze tech 20 vterin me nijak nevytrhne.
Dekuji ti za nabidku, ale opet uz je zkouset nechci.
-
-
-
-
-
-
Napojte mi na to myš a klávesnici a velice rád si to zahraji... alespon v rozlilšení 1920x1080... hru miluji, první sekundy mě nadchly že to bude další kvalitní FPS střílečka, druhé dojmy Alien Shooter 2 ze světa Hallo. Záverečné dojmy... asi si to nezahraji *1*
spíš ať předělají všechny díly na PC nebo mě opravdu donutí si kvůli jedné hře koupit Xbox *1* -
Tak nejaku tlačenku to metro potrebuje.
Akorat keby ste vedeli co vsetko sa dava do tlačenky tak by vam z toho nebolo veselo. -
-
Prosím?
-