Halo: The Master Chief Collection dorazí na PC, dokonce i na Steam
-
Aneb jak jsem našel recept na nesmrtelnost.
-
CD keys mají GOW4 za cca. 90 kč.
-
konecne , jeste aby vysel half life 3 a muzu chcipnout 😐
-
"Mám pouze PC a žádná hra mě zatím nedonutila se zaprodat a koupit si nějakou konzoli"
Když jsi ty vynikající exluzivní hry nikdy nehrál a nemáš vůbec představu, jak jsou dobré, tak tě asi těžko "donutí" si koupit konzoli a zahrát si danou hru.
Osobně můžu doporučit perfektní hry jako je Uncharted 4: Thief's End, The Last of Us, Detroit Become Human, Heavy Rain, God of War, Spider-Man, Horizon: Zero Dawn.
Každý, kdo tyhle hry nehrál, přišel o hodně...
-
1 a 4 jsou na MS storu a klic na tu 4ku jsem videl nekde na netu za cenu krasnych 10-11E. Hral sem a muzu doporucit , fajnovej cover shooter. Tesim se na nej az ho dam v coopu jeste.
Samozrejme chapu, ze idealni by byl nejaky balicek s kompletni serii :)
-
No, aspoň je vyřešeno moje dilema, jestli koupit Xbox. Teď bych prosil ještě Gearsy.
-
No, pokud se nepletu, tak ani MS nevydělává na prodeji konzolí, ale až na následné prodeji her. Tudíž jim je skoro jedno, jestli jejich hry koupíte na PC nebo na XBoxu. Nota bene, když windows je taky jejich platforma. Takže za mě rozhodně super, Halo jsem si vždycky chtěl zahrát, ale jsem PC exkluzivní, tak jsem zatím neměl tu možnost.
-
Proč by ne. Spousta lidí obhajuje hraní na konzoli kvůli pohodlnosti a ti se asi jentak nevrátí zpět k PC. A pokud má někdo konzoli a počítač, tak bude Microsoft rád za každou prodanou hru. Neříká se, že konzole se prodávají s mírným či žádným ziskem a vydělává se na hrách a předplatným? Takhle může mít Microsoft předplatné jak na PC tak i na konzoli (která je vlastně také PC). Jakákoliv exkluzivita je pro mě mor, ikdyž chápu, že každý si může určit, kde svou hru bude prodávat.
BTW mám pouze PC a žádná hra mě zatím nedonutila se zaprodat a koupit si nějakou konzoli. Halo na PC jsem hrál a byla to pro mě dost průměrná hra, už si z ní ni nepamatuji.
-
Halo je právě proslulé jak senzačním multiplayerem, tak i výbornou příběhovou kampaní, hlavně první tři díly a Reach. 4ka měla taky super kampaň, ale už bylo znát že se odsouvá směrem k 6tihodinovým blockbusterům spíš do počtu.
-
Otázka: Je v těchto hrách i dobrá kampaň, nebo je to především multiplayer, co táhne tuhle sérii? Díky.
-
Windows store je právě mrtev, teď ještě Forzu a je to komplet.
-
Na to jsme teda fact cekali na tohle.
-
Microsoft vážně nechce aby lidi kupovali X-Boxe...
Nejsem si jistý jestli je zrovna tohle ta správná cesta...
-
Paráda! Už se těším! 🙂
-
No konečně. To trvalo.