-
jako ano, trinitron byla bomba
mam pocit, ze ani ty dnesni lcd se tomu obrazu neblizi
byt teda rozliseni jsem tenkrat pouzival mensi
jenze mel spotrebu pres 200W a proto asi vyklidily misto na scene *1* -
Zajímavé názory, ale to odsouzení CRT monitorů hned na začátku mě teda zamrzelo. Dodnes používám na hry 21" crt monitor s obrazovkou typu Sony FD Trinitron. Tyto obrazovky vyráběl Philips pro různé výrobce, nejen Sony, ale i již zmíněné Eizo, Dell, HP a jiné. Výhoda oproti jakémukoli LCD je jasná, zobrazení černé, hlavně když člověk hraje v noci a potom také živost obrazu.
-
Mno jen je blbe, kdyz ho vyrusi, kdyz jeste Jirka nedokonci myslenku a casto pak Petr zacne mluvit lehce k necemu jinemu, pak se Jirka musi vracet, zopaknout, co vlastne chtel rici a dokoncit to. Jeho nazory jsou samozrejme super, ale ten podcast taky neni casove neomezeny a takhle se k nekterym vecem nestihnou dostat.
-
ale s tema 75hz mel nejspis pravdu
to se mi zdala vetsi haluz na druhy strane, kdyz tvrdili, ze 120hz je beznejsich
kdyz jsem hledal monitor se 100 nebo 120, tak jich bylo jen par, kdezto 144 bylo ranec -
Poláčku možná bys mohl přestat neustále přerušovat Jindru a Jirku při vysvetlování. Vytrhává mě to z pozornosti, když je furt přerušuješ a začneš všechny přesvědčovat, jak to všechno znáš. Díky, relace je supr.