Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čo je to za fet? Porovnávať FX 6350 s i5-6600k? Veď tie procesory nie sú výkonové ekvivalenty.
  • No to je hnus *8* ten akční trailer je jak z sci-fi *11*
  • Nemale? Nehnevajte sa, aj tie doporucene naroky su upolne v pohode, ved taka RX 480ka je sice karta nova ale stale je to celkom mid range. Ja som betu hral s 2GB R9 270X od ASUSu a i7 3770 a hra mi isla bezpecne > 60 FPS vkuse (1680x1050). Nepoviem vam s akymi nastaveniami, nepamatam si, ale sam som sa cudoval, ze to vypada fakt pekne a dobre to slape. Jasne, ked si chce clovek zapnut vsetky tie bloomy, occlusiony a neviem ake hovadiny tak musi mat silnejsie zelezo.
  • HD 7850..tak to sem v klidu a ve fullhd si zahraju vse na ultra, uz to mam vyzkouseno, 7850 je proste delo!!!
  • Veny
    Nemalé? Skoro stejné nároky měl AC: Syndicate a to je rok stará hra :D
  • A ty pokial nevies citat s porozumenim, by si nemal pisat vobec. Uvadzanie 1060 namiesto 970 neni marketingovy tah na podporu predaja novych kariet? Ludia ktori maju 970 a nezaujimaju ich testy si teraz budu mysliet ze potrebuju novu kartu, pricom to vobec nieje pravda...
  • pokud jsi takovy lajk, ze nevis ze 1060 a 970 jsou na tom vykonove podobne.. jen tam udavaji novej model, protoze to je aktualni model.. tak se radeji nevyjadruj.. aaano?
  • stejne to pujde i na slabsim hardwaru, byznys.
  • HW poziadavky su marketingovy tah na podporu predaja noveho HW. Neverim ze 1060 grafika je tam nutnost, rovnako ako i7 procesor. Hra bezi na vysokych detajloch aj na 970 v pohode. (aspon v bete)
  • mno taky jsem to rozjel v klidu s r9 270 a I5 4590
  • tomocz
    Přijdou mi trošku nadnesený... mám o dost horší (teda aspoň myslim, zase takovej přehled nemám), než jsou ty doporučený a stejně jsem v betě jel na Ultra a většinu času kolem 50 FPS.

Jen pro úplnost mám: I5-4570, 3.2 GHz, 16 GB RAM DDR3, GTX 770...
  • Nevím, já sem to rozjel na 30-40FPS s r9 380 od MSI, 8GB RAM, FX-4300 bez jakýchkoliv problémů či vysokých teplot :)
  • Horst_Fuchs
    Ten trailer! *15* Co to sakra bylo? Prej první světová.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit