Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky PC verze Battlefield 1 jsou dle očekávání nemalé
20.9.2016 | Honza Konfršt
53 příspěvků
-
redakcia nevie o HW absolutne nic, takze to musite chapat.
-
Nemalé? Hrál jsem to na 4 roky staré šunce na medium se stabilními 60+ fps. A vypadalo to pořád luxusně. Podle mě jsou ty nároky směšné.
-
-
Přesně ja mám Xeon z roku 2009 a 8 gb DDR2 a na medium 60+ Trošku to přestřelili ty nároky.
-
-
Čo je to za fet? Porovnávať FX 6350 s i5-6600k? Veď tie procesory nie sú výkonové ekvivalenty.
-
No to je hnus *8* ten akční trailer je jak z sci-fi *11*
-
-
Je to z prvni svetove. ALE nebylo receno ze ktere dimenze. *5*
-
-
bohužel to řečeno bylo. Po prvním oznamovacím traileru spousta medii psalo "BF1 se bude odehrávat v alternativní WW1" a pak muselo přispěchat ea/dice, aby řekli, že nejde o alternativní realitu. Což samo o sobě nepotřebuje moc komentář :)
-
-
V tom pripade to nechapu a zhroutil se mi cely svet.
-
-
-
-
Nemale? Nehnevajte sa, aj tie doporucene naroky su upolne v pohode, ved taka RX 480ka je sice karta nova ale stale je to celkom mid range. Ja som betu hral s 2GB R9 270X od ASUSu a i7 3770 a hra mi isla bezpecne > 60 FPS vkuse (1680x1050). Nepoviem vam s akymi nastaveniami, nepamatam si, ale sam som sa cudoval, ze to vypada fakt pekne a dobre to slape. Jasne, ked si chce clovek zapnut vsetky tie bloomy, occlusiony a neviem ake hovadiny tak musi mat silnejsie zelezo.
-
HD 7850..tak to sem v klidu a ve fullhd si zahraju vse na ultra, uz to mam vyzkouseno, 7850 je proste delo!!!
-
Nemalé? Skoro stejné nároky měl AC: Syndicate a to je rok stará hra :D
-
stejne to pujde i na slabsim hardwaru, byznys.
-
HW poziadavky su marketingovy tah na podporu predaja noveho HW. Neverim ze 1060 grafika je tam nutnost, rovnako ako i7 procesor. Hra bezi na vysokych detajloch aj na 970 v pohode. (aspon v bete)
-
-
pokud jsi takovy lajk, ze nevis ze 1060 a 970 jsou na tom vykonove podobne.. jen tam udavaji novej model, protoze to je aktualni model.. tak se radeji nevyjadruj.. aaano?
-
-
A ty pokial nevies citat s porozumenim, by si nemal pisat vobec. Uvadzanie 1060 namiesto 970 neni marketingovy tah na podporu predaja novych kariet? Ludia ktori maju 970 a nezaujimaju ich testy si teraz budu mysliet ze potrebuju novu kartu, pricom to vobec nieje pravda...
-
-
-
-
mno taky jsem to rozjel v klidu s r9 270 a I5 4590