Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • id 5 engine je skratka odpad neznam hru ktera by na nem chodila jak ma *16*
  • Blondyr
    Ubisoft taky vyhrožoval s nároky na Watch Dogs. Pak se ukázalo, že to není tak hrozný. A nakonec bylo nalezeno skryté grafické nastavení. Jako kdyby si konzole zaplatily, aby to náhodou na PC nevypadalo o hodně lépe. To by bylo přece naprd, kdyby lehce nadprůměrné PC spustilo next gen hru lépe než super nová konzole :-D
    Možná to je blbost, možná není, ale já říkám, že konzole brzdí PC. Kdo pustí Watch Dogs na plný detaily, pustí příštích 5 let všechny hry na max. detaily. Tedy všechny hry, které budou také na ps 4 a xbox one.
    • Mato1987
      Väčšinou sa konšpiračným teóriam vysmievam, ale u watch dogs rád urobím výnimku, tie efekty a detaily boli pomerne dosť orezané v porovnaní s verziou, ktorá nakoniec vyšla :)
      • Blondyr
        Rozhodně jsem to nemyslel jako konspirační teorii. Spíš jako vtip. Ale něco na tom přece bude. Dřív jsem musel každý dva roky dělat upgrade. A v době cca vydání ps3 jsem udělal větší investici do PC a prakticky 5 let jsem nemusel kupovat nic a hrál jsem vše na vysoké detaily. Nejvíc jsem si to uvědomil, když ps3 končila. Většinou 30 fps a jen HD. A to nemluvím o efektech se světlem apd. A já se svou 5 let starou rachotinou pořád dával hry na vysoké detaily. Jasně - vyhlazování hran jsem nepřeháněl a vertikální sinchronizaci občas nezapnul, ale vypadalo to vždycky super. Když jsem udělal teď investici do grafiky a RAM, bál jsem se, jak to s next gen hrama bude. Při prvním ohlášení HW nároků na Watch Dogs jsem málem omdlel. :) Fakt jsem se na tu hru těšil. A pak když jsem si jí pustil, byl jsem v šoku, jak mi jede plynule a v pohodě. ( Začal jsem jí hrát až po všem tom humbuku a spoustou patchů ) Jako jestli - a fakt podotýkám jestli - jestli osekly detaily kvůli rádoby výkonu nových konzolí, pak jsme v suchu. Tedy já určitě.
        Rozhodně nevyzdvyhuju kvality PC nebo konzole. Do téhle debaty zabrouzdat nechci. Jen já mám takovouhle zkušenost. A nikdy jsem nekupoval PC za 20 000. Možná na začátku, když se k tomu počítala bedna, zdroj a hardisk. Taky jsem si kupoval lepší myšku. Ale potom obsah skříně vždycky tak za 11 000 až 12 000. Starý díly jsem vždycky prodal, takže to taky ušetřilo. A hraju fakt všechno na vysoký nastavení. Jenže čert to vem, na konzole jsou taky fajn hry. Je to smutné, že hry nepodporují multiplatformní mutliplayer. Fakt by mi nevadilo hrát s někým na ps4. Takovéhle izolování hráče jenom rozděluje.
        Uf.. To je zase výplod. *3*
  • 'Tenhle případ je prostě aburdní. Ta hra rozhodně nijak neospravedlňuje takhle vysoké nároky. Co hůř, jedná se o port, enginu, který z minulosti dokázal to, že je zřejmě jeden z těch horších a dost si umim představit, že i lidé, co tyhle požadavky splňují, budou mít problémy. A absenci minimální konfigurace nechápu, to prostě naznačuje, že si technickou stránkou rozhodně nejsou jisti. Nevidim totiž důvod neuvést minimum pro hru, která je již dokončená :/

    Rozhodně si myslim, že tu je důvod k opatrnosti a osobně bych zrušil předobjednávku a počkal bych, až se objeví zkušeností hráčů....
  • Toho bych se nebál, je to jen konzolovej port; trošku to holt odflákli jak je u portů dobrým zvykem a nejspíš i trošku přehánějí.

    Neumím představit, že by něco co vypadá takhle sežralo víc jak 2GB grafický paměti, ledaže by tím mysleli požadavky na hraní v 4K s 8xAA.
    • Mato1987
      4K s 8xaa, ako vtip to bolo dobré,no neviem si predstaviť, aký stroj by vedel niečo také rozbehať na stabilnom framerate aspoň 30 fps :D
      Bohužial dedikovaná grafická karta s 2 gb vram ti nebude stačiť, tak ako nestačila pri wolfenstein tno alebo watch dogs. Treba si jednoducho zvykať, že ak chceš ostré a kvalitné textúry, priprav si garfickú kartu aspoň s 4 gb vram minimálne.
      • Novej Wolf si bral jen 2.5GB VRAM a to při maximálním nastavení, stále nevím na co to by to potřebovalo 4GB. *5*
        • Mato1987
          Keď som to hral vo fullhd s 4xmsaa tak si to vypýtalo aj cez 3.5 GB, som musel zapnúť optimalizáciu textúr aby som si to vôbec zahral.
      • Zvlastni, ze ostry a kvalitni textury najednou zacaly vyzadovat 4 giga vram, ale rozdil nikde videt nejde. Jestli ty tak trochu neplacas kraviny.
        • Mato1987
          Nerozumiem, čo si s touto rečníckou otázkou chcel vlastne povedať a nie som si vôbec istý či máš zrak, ale aj kognitívne funckie tak celkom v poriadku.
          • Ze by ses nad tim mel zamyslet nez zacnes papouskovat marketingovy zvasty. Pc ma dost silny sbernice aby si obsah vram natahoval z ram nekolikrat za vterinu, to ze to vyvojari konzolovych shitportu neumi, neni chyba pc. A kdyz ty shitporty budou shit, proste je hrat nebudu, pro me vyreseno. *5*
            • Mato1987
              Daj si odpich ty einsteinovský think tank *15*
            • A proc teda ty think tanky nedelaji optimalizovany porty ty madare? Aha, protoze jsi kkt. Chapu.
            • Mato1987
              To je fakt až priam fascinujúce. Tak vzdelaní a kvalitní hardwaroví vývojári, výrobcovia a rôzne think tanky nevedia prísť na to ako využiť dnes už takmer mamutie kapacity ramky a pc zberníc a tu nám náš jejdášek ide prednášať o tom ako to možné je *14* Ty si nedocenený génius, niekedy mi fakt pripadáš ako jednooký medzi slepými.
            • presne tak, dnesne priemerne PC by zvladli uplne bez problemov tie ceremonie okolo nextgen konzoli, ale je tu ale, dementne konzole musia byt dementne spravene a tak sa ti dementni vyvojari spravaju ako dementni a jedna hlavna cast PC je pocas hry vytazena na maximum a dlasie dve hlavne casti si spustia rovno setriace fukncie od nudy...je zaujimave, ze tak pred desiatimi rokmi sa naroky na PC zvysovali extremne rok po roku, ale ono tie hry aj extremne lepsie vyzerali.
              Zato dnes? skoda reci..
  • pc hráči jsou proste ovce co si nechají kakat na hlavu, vyvojari pro ne neoptimalizují hry a pc stádo poslušne upgraduje *15* naproti tomu konzolisti hrají hry v nejvyšší kvalite na hardwaru za rozumnou cenu
    • Ja neviem,ci vy ludia presadzujuci konzole ste uz fakt tak blby a slepy, alebo len proste potrebujete byt dolezity, ale za ovce sa skor povazujete prave vy sami *1*
      a ked si k tym kecom dodal este ten zaver o hrani v najvyssej kvalite...no asi to nema cenu ani rozoberat *1*
      • Konzoliste jsou dusevne nemocni a meli by se lecit.
        • Konzolisti sou naprosto normální to pc hráči by měli jít do prde-- stou hromadou šrotu ;-)
    • Consolefag detected. Vskutecnosti je to obracene, ale snaha se ceni.
      • Zase tyhle buzo-cool výrazy. Vy generačně zaostalí pitomci se nezapřete.
        • Jen se dál snaž dedukovat ty nevyzrálá špíno...
        • Az vyrostes, tak pochopis jak moc ses mylil. Hovne. *15*
          • Konzole sou nejlepší a vy pc hráči ste zkurvená špína he/he je aspoň normální pc je hromada šrotu tak si ho strčte do análu.KONZOLE FOREVER.PC NEVER
    • zamečala ovca, čo bude hrať to isté v horšej grafike na 30 fps keď bude mať šťastie *15*
      On jaksi PC hráč má na výber, keď mu to nejde, trošku stiahne detaily a problém vyriešený *5* Len si ho ďalej hoň, aj tak si tu všetkým na smiech *3*
      • Není pro smích, uherský příteli, má rozhodně pravdu. Kdejakej PC blbec se s tím bude sr*t a žrát si přitom nehty, jestli mu to vůbec na tom jeho "nejnovějším" honič-stroji vůbec pojede, aby se nakonec ukázalo, že kulový z toho. Naproti tomu u konzolových kolegů se horší grafika nekoná, pořád to vypadá i na konzolích velmi dobře a nějakých 30 fps zůstává a zůstane vždy pro hraní nepodstatných (koneckonců, jedná se jen o demagogický žblebt rozmazlených a nevyzrálých šulínů). Nehledě na lepší ovládání na gamepadu. Není snad ani nutný podotýkat, že herní zážitek bude vždy stejný, ovšem s bonusem, že konzole prostě nabízejí jistotu v poměru ceny a výkonu HW a funkčnosti úplně stejné hry. To je prostě fakt.
        • z vlastnej skusenosti ti mozem s istotou napisat, ze o ziadny demagogicky zblet rozhodne nejde a 30fps je fakt prisernych! nato sa neda pozerat, ani ked sa clovek akokolvek snazi, nemas ani tusenie, aky je to rozdiel, ak hra bezi na snimkoch zarovno synchronizovana s obrazovkou, tak tu nemel mimo realitu.
          Konzole su obmedzena kravina, ktoru vam napchali a vy sa tvarite, ze ste spravili ten najlepsi obchod na svete *1*
          Gamepad je fajn, to ano, ale tak na mozno 2 herne zanre u fps a rts si mozes ist piskat, to nebojujes s nepriatelom, ale s ovladanim.
          A nejaku funkcnost sem ani netahaj, jedina hra, ktora na PC nie je uplne funkcna, je vzdy ta, ktora prisla z tych tvojich konzoli a aj to je rarita vidiet nieco take. so ziadnou hrou nemam ziadne problemy, to su zase blaboli z tej tvojej hlavy.
          A navyse som ti toto vsetko mohol napisat len z jedneho zariadenia, z ktoreho som prave dopozeral oblubeny serial a vecer si na nom zahram jednu z tych 230 hier, ktore vlastnim, pretoze na to mam, ked sa da kupit za 5 eur, sasek! *1*
          • Nějak mě tyhle slohový tukovský vejplody moc neberou, uheráku. Evidentně se shodneme jen na tom, že jsi vcelku nervózní guma.
            • Presne o tomto hovorim...postavicka na nezaplatenie :D
            • To já znám jen jedinýho dobrýho Slováka a ten je v učebnicicích dějepisu. Jinak mi může ta vaše sorta z vysoka.
            • Poznam aj kopu normalnych Cechov, ale ty si jeden z tych jebnutych Cechov, proste taky typicky Cesky povysenecky hajzlik...
            • A nejste snad?
            • Komu hovoris uherak ty piccus vyjebany !?
        • GGG detected. Od doby kdy zmizely windows xp se mi nestalo ze by nejaka hra nejela. Je to totiz rukama, a vy lowzolefagoti neumite nainstalovat ani hru klikanim na next, natoz pak ovladace k hw. Proto mate konzoli. Takze dream on. Pc master race opet vitezi.
          • GGG je úplně někdo jinej, stébla se chytající kašpárku. PC master race je hlavně plná vyleptané pryže. Ta vyjma kategorie podřadných radiátorů těžko může dominovat a vítězit. A to říkám jako střízlivě uvažující a jeden z mála mozek používající PCčkář bez konzole.
            • Tak jsi tu zamr*al diskuzi, a ted sup spatky za maminkou, kiddo.
            • Srandista, to jo. A odpusť si ty buzerantský značky pro panice, vymetený příteli.
            • Jo, a ja jsem jedinej intelygentny konzolemamrd a rikam, ze tvoji rodice byli sourozenci a zaroven otec a syn. *3*
  • Neviem, čo sa tu vzrušujete, v najhoršom trochu uberete na kvalite textúr a hneď bude po probéme s VRAM....

    A inak to nie je nič strašného, až na tú grafiku požiadavky spĺňa moja skoro 4 roky stará zostava *2*
  • Jack1947
    Co nato říct? opět třeba říct díky bohu (americe/japoncům) za konzole bez nich by to byla prostě nuda no... a toto zářným důkazem. Nemáš namlácené pc až z toho bolí záda? Well, you looser dude, but you know that. *5*
    • neni som si uplne isty ci zrovna GTX670 je namlatena karta *1* pisu tam len o 4GB video pameti, co stale neznamena, ze musis mat najvykonejsi GPU na trhu, milujem tebe podobnych, co nevedia o vypoctovej technike ani hovno, ale budu robit dolezitych vsade, kde sa da *1*
      • Hehe, z toho, ze nas stary dobry Jack vie v zasade o drvivej vacsine veci uplne hovno, ale napriek tomu sa v tom hovne rype, uz stihol dokazat snad milionkrat. Takze si z neho nic nerob... Ten typek je proste nepoucitelny. *7*
        • Jack1947
          Dobrá uznávám že není přesto je konzole (starší) levnější tudíž výhodnější...
      • Jack1947
        Hmm, na to třeba říct WTH... *7*
  • No tady se někdo sekl a průměrnou sponzorovanou vývojářskou mašinu cpe jako základ lidem ;)
    • je to doporucena zostava, nie zaklad *7* a neni na nej nic vyvojarske, je to prakticky uplne bezny PC
  • hra prakticky bez optimalizace, vypada prumerne, herne nezazivne, AI nebude, animace jak lepe potazenej Doom, mozna nejaka atmosfera (ale spis jen pri poslechu soundtracku).
    proc takovou sr.cku vubec kupovat? za 200kc pokud by se obtezovali optimalizaci mozna..
  • Že by se tvůrci hry snažili pomoct Nvidii zvýšit prodej karet? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit