Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)
  • Takže když mám procesor od AMD, tak to nespustím?
  • TheGGG
    Výborně, nemůžu se dočkat. Jediný důvod proč mám PC se blíží.
    PS: nevíte jsetli Sparta a ty další dva národy z DLC budou i v hlavní kampani? Hrozně rád bych s Kartágem rozdrtil Spartu a Řecko.
    • co ??????????
  • XorxoxTalarius
    No mam obavy ze bez doporuceneho si to clovek poradne nezahraje :( Chtelo by to nejaky aspon benchmark demo :(
    • Já teda Total War demům už nevěřím, Shoguna 2 jsem v demu rozjel na vysoké detaily s 30 fps, ale když jsem si hru koupil, tak to spadlo při načítací obrazovce.
  • Rhulad
    No popravdě ono je to loterie v Diablu III mám neskutečný fps dropy a metro mi jede fajn takže zkusím a uvidím.
    • prudislav
      no u Diabla to v mym případě nebyly FPS dropy a problémy s netem - když internet jel v pohodě diablo jelo fajn , jen začlo pršet(mam wi-fi) byl konec
      • Rhulad
        Když už sem to Diablo III nakousl... u mě to lítá ty fps z 60 klidně na 20 apod. opravdu ty záseky jsou děsný a netem to rozhodně není. Zkusil jsem všechny rady ze všech možných for a pořád to lítá. X3 720 3.2, 4GB, Radeon 6850, WIN 8 x64
        • kdyžtak napiš jakou mas sestavu
    • pc není loterie pokud ho mas sestaveny spravne
  • Tak jestli budu mít štěstí možná mi to půjde na maximální detaily *1* A opět jsem rád, že HW nároky jsou dobré, jako vždy u této série je zvykem. Těším se jako Jarda, protože tahle hra může být něco, jako první díl Falloutu.
    A vtip je ten, že chtěli přestat dělat série Total War :D
    • Radši nemluv o Falloutech, nebo jsem schopný ještě dnes utratit kvůli GOGu další dolárky, abych měl první dva díly :D nene, Hotline Miami, Divine Divinity, Walking Mars, Little Big Adventure 2 a Blade of Darkness mi na pár týdnů vystačí :)
  • Za dva mesiace budem tyzden nezvestny !
  • Tak to mě potěšilo :), na jaře se stejně chystám na upgrade. A těch 35 giga předběhlo i třetího Maxe. Demo z výstavy Rezzed mě navnadilo ještě víc. Takže, "How far you go for Rome?"
    • JustinBieber
      Kup si raději Ps4.. Uděláš líp *3*
      • Tak to si na gamepadu urcite toho roma zahraje...
      • Konzolím zavidím za celou jejich éru jen NHL a Forzu, ne diky:)
  • Uz aby to tady bylo, jiz se nemohu dockat, az me legie zacnou plenit ty barbarske kmeny ... gloria Romae
    • korok
      A já už se zase nemůžu dočkat až posadím svojí Kartagijsou zadnici na schody vypáleného římského senátu a s úsměvem prohlásím že ti římánci se o svoje hlavní město moc neprali...
      • Ostatně i prěsto si myslím že kartágo musí být ZNIČENO !!!

Cato starší
  • proč má každý screenshot tak vyblité barvy ? to je hrůza se na to jenom dívat, skoro jak černobílý film

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit