Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkušenost mě naučila, že univerzální věci zpravidla stojí za guvno. Proto mám notebook na práci a stolní počítač na hraní (no a taky pár konzolí na další hraní). Herní notebooky jsou prostě nevýkonné a předražené šméčka (navíc často vynikají přímo odpudivým designem a navíc vypadají a váží, jako almara).
    Tvá představa pokulhává minimálně na jednu nohu.
  • Veskoslav
    Co to zase meleš? To že vyjde jedna hra jako GTA V už z toho děláš pravidlo? Vy "konzolisti" jste čím dál blbější. Mimoto když chcéš rýpat, tak nebýt různých remake a HD edic, tak na PS4 není co hrát pomalu, když to tvoří víc jak 50% her, co vyšlo i na PS3....
  • ctete vubec ty clanky cely?? je to ze stranek nvidie, proto je tam uvedena zatim jenom nvidia karta. Hlavne ze hned musite honem honem komentovat.
  • Veskoslav
    Normální požadavky. A ultra si myslím, že 980 je vrchol, ale pojede to i na slabších kartách. A zbytek jako nucená i7 to jenom dokazuje.
  • Hw požadavky úplně v pohodě, čekal jsem to horší, btw ultra nastavení to chce gtx 980, taky to neberte vážně já osobně nepotřebuji 8x msa nebo ultra shadery, stačí i fxaa a stíny na high hlavně aby textury a efekty byly na max a jsem v poho
  • Neni to spis obracene ? Ze jste radi, pokud nahodou obcaj vyjde take konverze nejake te hry z konzole na PC (byt treba s dvouletym zpozdenim), aby ste meli vubec co hrat ? :)
  • Tom Hanks: Kde jsem rekl, ze notebook mam pouze na hrani? Jen se snazim rici, ze mit stolni pocitac na hrani je pro me zcela mimo a snazim se vysvetlit, proc preferuji notebook. Nikde jsem nerekl, ze ho mam pouze za ucelem hrani
  • Tak vole furt nepař nebo si zapaříš i tu věc mezi pravou a levou nohou.
    Dopouštíš se zásadního logického faulu. Neděláš rozdíl mezi hrát/pracovat (hovořím o části: "Pred rokem jsem vycestoval do ciziny"). Pokud si sebou bereš notebook do zahraničí jenom proto, abys na něm mohl hrát, tak se spíš potřebuješ zamyslet nad kvalitou trávení volného času.
  • Nič čo by si správny PC-čkár nemohol dovoliť *5*
  • delO
    konzole to jistí *15*
  • :-)))) vis ono v kvalite ps4 se to hraje kvuli tomu, protoze kdybychom chteli hrat v PC kvalite tak to na ty vase rekordery nevyjde:-))
  • Sorry ale vecne cist ty komenty, jste uz na palici fakt.Jake zazracne pc? Amd 8350, gtx 760 a 8GB RAM je zazracne pc? To je pc za cca 20 tis.? Dokonce mene. Navic to neni novy HW a nejaky patek s nami tento hardware je. Tak bud chcete dobry hry a budete nadavat, ze mate stary komp treba 5 let a nebo hnusny hry uz si vyberte. Jako na cem chcete hrat? Na i3 procesorech? Navic nekdo se muze divit, ze tam neni i5....paradoxne nektere i5 modely jsou dnes drazsi jak AMD FX8350. Navic s prichodem ps4 a xone je tohle u kazde hry. Optimalizace spatna? Hrali jste to? Pokud na doporucenych to pojede spatne potom je optimalizace spatna. Nekdo tu zminil GTA V....abyste to hrali na poradne detaily potrebujete obdobne stroje. Jestli i5 nebo amdFX nebo R280x atd. dnes jsou to komponenty ve stejnych cenovych hladinach. Chlapci chlapci....hold pokud vam kupuji pc rodice musite na brigady a kupovat nove pc a pokud pracujete tak bud usetrite na dovolenoh, novy auto a nebo pocitac....otazka priorit, ale prestante uz vecne nadavat. U kazde hry je plna diskuse stezovani a vecne nejste spokojeni. Muzete minuskovat nebo jak to tu delate:-)
  • prave, tiez to nespustim, nemam nvidiu :(
  • nekromant33
    i kdyby to byla pravda, pořád by to byla chyba vývojářů
  • Kinet1c
    Ani ja, ale tu to vyzera, ze bud bude zla optimalizacia alebo len prehanaju s narokmi ako to uz nejedenkrat urobili pri inych hrach.
  • Kinet1c
    Zas neoptimalizovana hra aby sa tvarila, ze potrebuje zazracne pc na rozbehanie, vobec uvodnych videii :D alebo dalsia moznost, zas prehnane poziadavky a bude stacit toho polovica. Ja splnam tak ci tak, iba my to obcas pripomina taky sport kto dalej do s.i.
  • Kinet1c
    bla bla bla ....bla bla....bla bla bla bla bla.....bbllablabla..blaaaabla
  • jo, muzu si brat tyden co tyden dovolenou a nechodit do prace...pro me je lanka zalezitost vikendu...jdeme do hospody, dame par piv a jdeme parit...a na Battlefield2 a CS opravdu nepotrebuju nic vic...a to nemluvim o tom, ze ntb je celkove mnohem mobilnejsi...kdyz jsem chodil na vysku, mel jsem si brat na kolej pokazde stolni pocitac? Kdyz jdu na vecer parit k nekomu, mam si brat stolni pocitac? Pred rokem jsem vycestoval do ciziny, mel jsem si sebou do letadla tahnout stolni pocitac? Radsi si u novym her uberu na detailech nez tohle...
  • Njn pc mustard race to na novom pc v hodnote k9nzoly ani nespustia a s pc za 800 eur to pojde na urovni ps4...sen o 5 rocnom pc bez investicii sa po ani nie roku rozplynul
  • "nebudes prenaset stolni pocitac" :D no kamo, ale to presne budes :D jako odkud si prisel to by me zajimalo. Zjevne "lanka" pro tebe znamena jakousi pseudoverzi toho co lanka doopravdy je - nalozis pc do auta a tak tejden ses u toho cloveka s celym kompem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit