Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 35GB je sice dost, ale pokud je herní svět rozmanitý(texturově) a pro PC dodají textury ve vysoké kvalitě odpovídající pamětem grafických karet na PC, nevidím v 35GB nic tak zvláštního.
    • No dobre, ale ted si vem ze DEMO hry nevydaji, ja osobne mam velke obavy z vyladenosti hry......takze DEMO nevydaji, warezakum se nebude chtit stahovat 35GB, i kdyz najdou se takovi a do koupi se PC hraci z obav taky nejspis moc nepohrnou......jak jsem se na hru tesil, tak ted nevim jestli se ji nebudu muset vyhnout:-) 1000 Kc se mi jen tak vyhodit nechce a uz vubec se mi nechce kvuli jedne hre kupovat novy PC a jak znam RockStar, doporuceny HW bude minimalni *1*
      • Lenže si uvedom, čím menej sa hra sťahuje, tým má menšie predaje, dokázal to Zaklínač, Alan, LoG ... Čím viac sa hra sťahuje = večšie predaje, pretože piráti sú vlastne firewall na blbú hru.
      • 20 gigový demo bych si asi ani nechtěl stahovat :D
  • Ještěže R* nechrlí hry rychlostí, s jakou nám do světa lezou CoDka. To už by smrdělo spoluprací s výrobci pevných disků. Mě jedna "větší" hra na disku nevytrhne. Otázka je v optimalizaci. I tak se na Maxe těšim.
  • PC mám v poho, ale tých 35 GB to je ako rezerva na DLCéčka?
    • Shaker
      podle velikosti spis rezerva na dva dalsi dily :D
  • 35GB mista na disku? se zblaznili? TERA beta zabira 25GB a to je MMORPG pochybuju ze max bude mit rozsahlejsi svet nez MMORPG. Diablo III Beta ma 5 GB, Guild Wars 2 Beta ma 11GB a Star Wars-The Old Republic ma 20GB. Hry ktere maji rozsahle mapy obrovske svety nezabiraji ani tech 35GB. Nakonec zjistime ze Max Payne 3 je MMORPG pro konzole pristi generace.
    • Inquisitor
      A nakonec to bude za pět hodin dohraný :)
  • *1* *1* tak u toho jsem se zasmal *1* *1* Ja vedel, ze RockStaru davam az moc velkou duveru, 2 dny zpatky jsem psal, ze jeste at dodrzi opravdu tu HW optimalizaci a udelaji si u me velke plus *1* tak tohle je snad poprve kdy jsem videl takto smesne vypsane HW pozadavky od vydavatele *1* RAM: 2GB až 16 GB *1* na dojeti do Prahy budete potrebovat s timto autem 5 až 40 l benzinu *1* takze opet muj nazor v tom, ze RockStar hry umi, ale vse okolo by bylo nejlepsi jim vzit z ruk stale plati
    • no a ta velikost na disku mluvi za vse......proste dokoncili xbox360 verzi, prislo 5 borcu nabrali do hrste co pobrali a nahazeli do PC *1* tim ze ten bordel v PC porovnali si mysleli, ze se PC verzi venovali vzlast. RockStar jsou proste konzolovi vyvojari, ti v PC hrach nemaji co delat, ale obdivuji jejich snahu a chut stale ty porty zkouset i kdyz to odnasime my :-)
      • Shaker
        GTA3, Vice City, San Andreas, IV, hrano na PC (uzil sem si to jak pubertak prvni zasun). Doufal sem, ze Red Dead Redemption udelaji na PC taky, bohuzel, mozna dvojku... S tim mistem na disku je to fakt prehnany, ale zbytek pisou na cem to rozjedes a bude se to jakz takz hejbat az do zeleza, ktery je predimenzovany, co ze ti na tom vadi?

BTW: prirovnani s benzinem je uplne mimo misu
  • nechápu proč to bude mít na disku 35gb když je to jenom linearní střílečka
    na xbo360 to bude mít 20gb pálit 3dvd na to nemám náladu
    gta5 na pc bude mít asi 100 gb a sestavu za 100tisíc
    • Umaroth
      To tady jako píšete, že je vám zatežko hru zpirátit (dokonce i na konzoli)...tak to je uplne dno....
    • prvni slovo "nechapu"(NICK:honza alias hloupy) tak nepis a i kdyz bude mit GTAV 100gb pri dnesni rychlosti netu placou jen deti (predstavuju si te jak palis ty dvdcka *15* )
    • nech si na xboxu udelat RGH jak ja a neresis vypalovani :D
      • mozem sa spytat co je RGH ? prosim ak mozes odpis na mail photographer.erd@gmail.com
  • Inquisitor
    To bude zase optimalizace jak stehno. Obávám se že Rockstar opět nezklame.
    • ale zas kdyz to vezmem z druhe stranky......vyjmenovali modely pocitacu opravdu od 3 roky stareho az po nove kousky *1* Core 2 az Core i 7, myslim ze je to takovy rozmach, ze si kazdy v necem najde prostor a splnime to vsichni *1* Ale myslim ze misto upecenych stehen z toho bude krasne rozvarena konverzva pro kocky ktera se nebude dat zrat, natoz pak hrat, aneb at zije slide-show od rockstaru
    • uvidime jak to stehno upecou *5*
      • Inquisitor
        Tak po GTA IV už by snad měli mít zkušenosti a nepodělat to, ale moc tomu nevěřim.
  • Mechwarrior_bw
    som jediný komu na tom screene pripomýna Tommy Lee Jonesa ? *1*
    • Nortona?
  • to je nějaká hovadina, nebo vtip ne? jaký může být rozdíl v texturách na kartě s 512 mb a 2 gb - strašně velký, to se mi nelíbí.
  • vsetci tu placete nad tym, ako to bude neoptimalizovane, ale aj tak si to kupite, takisto ako GTAIV, takze vasa chyba *3*
    • V čem je naše chyba? Že rozdíly mezi nejnižší konfigurací kde rozběhaš sotva sonica nebo maria a nejvyšší ( kde nikdo ani neviděl na obrázku tuhle sestavu ) je tak propastná? Je to chyba hráče?
      • chyba je v tom, ze to kupite, kvoli hype asi, dokonca kopa ludi si to predobjedna a potom placu co za polotovar dostanu (vseobecne, nemusi sa to tykat MP3 - hoci,cim dalej tym viac AAA hry vychadzaju ako nedorobeny polotovar)
        • No jasně! Blbci si to koupí a ty, lišák podšitej, si to ukradneš na warezu. Plakat budeš taky, ale bude tě hřát u srdíčka, že tě to aspoň nestálo ani pětník ;).
          • Bača zo srubu tam inšé asi nězoženie *1* tak mu musí stačit pravá ruka *1*
          • Fanoušci? Natěšenci? Takovejch je ale milion u každý hry.
            • jedine co som napisal, nech sa ukludnia, kym to nevyjde :)
            • A nevidim důvod jim vymlouvat, když se na něco těší.
          • uz som z toho vyrastol, (z warezu), podla seba sudis inych? :)
            a vidim ze si dalsi krasavec, ktory vravi, ze nelegalny download je kradez, dobre vam media vypatlali hlavicky :)
            • Tak tobě za onanii platí? Pan už musí být těžce za vodou *3*
            • @sir
              ja som sa prisiel vysmiat ludom co robia x rokov rovnake chyby: ved sa vravi, ze aspon ..niekto sa pouci na svojich chybach: tj. ludia vedia ze rockstar odkasliava pc verzie(optimalizaciu)svojich hier, dalej je iste na 99% ze demo nebude, dokopy nic z hry nebolo ukazane, a vela ludi sa tu nad Maxom rozplyva, ze ake fasa to bude
              ako by si takych ludi pomenoval ty?
            • Bohužel tě zklamu, podle sebe nikoho nesoudim. Hraju málo, takže jednu dvě hry ročně si dopřeju v originále ;) Nevim, jestli zrovna krádež, ale furt tam máme to slovíčko "nelegální", že... Že jsi z warezu vyrostl, to vědět nemužu. Tvůj post byl podán ve stylu výsměchu warezáka poctivým kupujícím (apoň já to tak pochopil). Ale chápu, že sis přišel rejpnout do lidí, co si tu hru chtějí koupit. Jsou takový lidi. Já ale např. nelezu do tématu o autě x, abych se vysmál lidem, že si ho koupí a po roce se jim vysype převodovka a nebudou v něm mít to a to jako je v mercedesu a tak. Chtěl sis dokázat, že už jsi velký kluk a přišel si dětěm říct, že takový voloviny si nekupuješ.
            • @host
              tvoj problem, kde vidis ze som spominal ze NELEGALNE STAHUJEM? babe sa sniva stale, po com tuzi, pravda
              ty si vydelal vlastnymi rukami maximalne ked si si pravackou lestil bambus, podla toho ako pises ;)
            • Vypatlaná hlavička si ty kradeš a ještě se to nestydíš vytrubovat do světa. *1* A popravdě než něco koupím si přečtu recenzi a pak jak to hodnotí hráči a v drtivé většině jsem nelitoval si hru koupit za peníze, ale to ty socko nikdy nepochopíš vlastnit majetek na kterej sis vydělal vlastníma rukama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit