Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předevčírem jsem si to pořídil na PS4. Jediný dovod koupi ale byla sleva 70% = 260 korun. Za tuhle cenu to ještě jsem ochotný pořidít. Jsem velký fanoušek Metal Gear série ale tohle je opravdu zlodějina. Hlavní pasáž dohrajete za hodinu/hodinu a půl. Jasně jsou tam ještě nějaké mise ale ty už s příběhem nemají nic společného. Prostě zlodějina. Za plnou cenu to opravdu můžou kupovat jen blázni a lidi, kterým nezáleží na budoucnosti herního průmyslu. Ground Zero je totiž opravdu pouze delší demo. Pokud si pamatujete ty uvodní mise z Metal Gear 2/3 tak to je Ground Zero.
    Neberte to špatně, hra je nádherná. Prostředí je velké a nepřítelé chytří. To je ale všechno...výmečně možná použijte "Jo ho ho, pirát ten se má" protože tahle politika placeného dema by neměla projít ani Kojimovi a Konami.
    • 100% complete, přes 50hodin nahráno, souhlasim je to delší demo... ale jak pro koho. Největši výzva je to projit bez - jedinýho výstřelu, spuštěnyho alarmu, zaplyho reflex modu a bez smrti
      • to se mi teda jeste nepovedlo hh
  • Mato1987
    Úplne bežné požiadavky, nerobte z komára somára. V januári na budúci rok pre GTA V na PC len uvidíte čo sú to neskromné požiadavky.
  • Požadavky jsou úplně v pohodě. Těším se
  • unvisible.hologram
    Nejsou nejskromnější?
    Jsme v roce 2014 - nové hry jsou vyvíjené na novém HW pro nové HW; nikdo, kdo chce hrát pěkné hry, nemůže čekat, že s PC za 10K (popř. strojem z roku 1995) mu něco takového pojede...
  • Lukyz
    Požadavky splňuju tak teď už jsem zvědavej pouze na cenovku...
    • KIMCID
      no těším
  • To jsou porad kecy o tom jak jsou pc hry narocne, posledni dobou to je vsude, nova taktika jak nalakat co nejvic lidi na konzole kde je pak muzou dalsich 5 let obirat.
    Pravdepodobne pc optimalizace kurvi zamerne, jooo kdyby konzoliste dostali rozum a hrali na pc tak by to vypadalo jinak =)
    • Další PC nácek...PC je super věc ale víš proč mám doma PS2/ PS3/ PS4/ Wii a ještě PC ? Mám tunu her na kterých nemusím řešit jestli mě to poběží nebo ne. Nemusím prolézat fora a hledat problémy. Nemusím řešit, jestli spustím hru, když mám tuhle základní desku nebo tuhle grafickou kartu. Prostě pohodlně vezmu ovladač a pustím hru. Tečka. Jistě na PC určitě dostaneš po grafické stránce ze hry víc než já na konzolích ale já si zaplatím konzoli a po zbytek její životnosti se nemusím starat...dokáže tohle tvoje PC? S pokrokem technologií už bude tvoje dnešní nadupané PC za rok nadprůměrné, za tři roky průměrné a za 4-5 let budeš na minimálních nárocích. Zatím co na konzoli budou neustále z her dostávat to nejlepší. Plus hry jsou jako ženské. Jasně, všichni kecají o vzhledu ale i na té osobnosti docela záleží -_o
      Takže ne děkuju. Některé hry si rád zahraju na PC a některé zase na konzoli.
      • Moje pc bude uz navzdy lepsi nez tvoje konzole i kdyz je o 2 roky starsi a bylo drazsi jen o tretinu =) na minimalnich narocich budu hrat jeste hry pro PS5
        Nicmene ja vubec neargumentoval vykonem ani nicim jinym, duvodu jsou desitky a kazdej je zna, to ze se lidi rozhodli to ignorovat neni muj problem.
      • Jack1947
        Správný hráč = nezaujatý hráč, souhlas. *3*
      • mam ti pripomenut Unity? *1* 20fps? vazne? *1*
        • Co čekáš od hry a značky kderá rýžuje hráče-ovečky. Politika "každy rok jeden Assassins Creed" prostě musí takhle dopadnout. Jenže když to hráči kupují....
          • to je uplne fuk, kto zato moze, ale vo vysledku tit a konzola nic nezarucila a bezalo to na nej horsie, ako na PC, o to tu ide.
  • RAM doporučená 8GB a VÍCE? Odkdy hry takové množství využívají? Více než 8GB paměti člověk potřebuje pro úplně jiné programy, než jsou hry...
    • Jack1947
      Některé hry brali aj do 3gb ale to už museli být nějaké hry... to se tohohle netýká.
    • Keyz
      Počítají do toho logicky i OS a rezervu pro programy.

To není tak, že zapneš hru a - 8GB RAM. *7*

Tedy většinou si uber 1GB+
  • Magister_Peditum
    Jaká to katastrofa, chtít mainstreamovou grafickou kartu v optimální konfiguraci. *15*
  • Autora článku moc nechápu, co čekal?
    Tohle tak nějak zhruba odpovídá vnitřnostem PS4. Ty požadavky jsou celkem rozumný. Naopak mám z toho dojem, že by to mohl bejt dobrej port.
    • je to naročny
  • Alespon pozadavky na ram a procesor nestoupaji tak moc, počitam že moje i7 3770 vydrzi jeste hoodne dlouho. jen furt menit grafiku to je docela vopruz, stejne si myslim ze schvalne kašlou na optimalizaci
    • Vsak mne bohate vykonovo staci aj prastary i7-930, problem mam skor ze doska nema USB 3, SATA 6, proste novsie funkcie. Ale s grafikou mas recht, ja som na nom vystriedal GTX285, GTX560Ti, GTX750Ti a GTX970, sest generacii na jednom procaku lol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit