Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No mam, win 7 64 ,procesor 4x jadro, 4 GB pameti, grafarnu Ati rady 5000 512 mb a stejne mi tahle hra nejde na max respektive jde ,ale neni hratelna fps misty hlavne Dala a pri letu v Nortu uplne dole, kdyz dam vse na ultra ,takze tyhle informace jsou velice zavadejici , podotykam ,ze internet mam luxusni adsl 16 mb.
  • Cus pozadavky mam win vista 32 ... procesor jedno jadro 2.40ghz , ram 1.25gb ale budu si dokupovat , grafarnu ATI Radeon 9600 256mb ....... a seka se mi to poradi me nekdo cim to muze byt ? dekuji predem :) *13*
  • doporucena konfigura ce je na nastaveni detajlu na good tedy stredni na ultra mas mit komp kterej se tady vubec neuvadi
  • 256 NVIDIA GeForce či 8600 ATI Radeon

Dává to smysl?
  • tak to by som bol zvedavy ktore nastavenaia by som si mohol doprieat na FULL
    s tou Geforce 8600
  • No tak to ľutujem toho čo to bude hrať na dákej 1,3GHz :D Si môže rovno fotky prekladať :D
  • Vsak kdyz jste dali UPLNE VSECHNO na full (max, highest apod), tak se WoltK nehejbal uplne plynule ani s GF280 .. Semtam to padalo na 20fps
  • to je divný, že by doporučená grafika byla horší než ta minimální....
    • už to vidím NVIDIA GeForce či 8600 ATI Radeon 2600 (četl jsem NVIDIA GeForce 256 a ATI Radeon 8600) :D
  • Hold můj veterán bude muset zabrat :)
  • Ahoj rozjedu wow na tom to pc http://aukro.cz/show_item.php?item=6233003525#tabsAnchor v dobré kvalitě?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit