Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak trochu nesouhlasím, první část Relikvie smrti byla děsná ale tenhle díl je skutečně minimálně o třídu lepší. Grafika je optimalizovaná a pěkná. Hratelná stránka doznala neskutečného zlepšení. Přepínání kouzel je nyní velmi snadné a jejich kombinace rovněž (např. kouzlo pro rozbití štítu s následným odkrouhnutím. Sniperka, samopal, pistol nebo granát zde má skutečné využití, výhody i slabiny). Co se bariér v levelech týče, tak ty jsou nyní funkční a spolehlivé, nepřátelé už se nerespownují a hra má tak i díky možnosti sem tam něco najít a povedené hudbě, zajímavou atmosféru. Je to určitě rychlovka, kterou dohrajete za dvě až tři hoďky ale takový průšvih co zde uvádíte to rozhodně není. Z této recenze nelze vůbec vyčíst profesionalita, pomluvit lze cokoli. Hra si zaslouží přinejmenším 4-5/10.
  • Melo menovat Call of potter: Magic warfare ..
  • Tak jsi si Martine pěkně ulevil a vzhůru na další kus. Já tu sračku hrál a ptám se, jak moc se liší od nových 3D stříleček, kde také pouze běžíte vpřed jak paka a střílíte nepřátele? Odpovím si sám: nijak.
    • A pockejte na ME3 :), ktery se dle autoru necha vice inspirovat od COD.
      • Amim
        To řekli? Trochu divný, když celou dobu vášnivě říkají, jak se vrátí zpátky ke dvojce. Zrovna tohohle bych se fakt nebál, neb to nemůže být víc "střílečka" jak dvojka.
  • Leonidasss
    A čekal tu snad někdo něco jiného ?
  • Tuhle "hru" by měli dávat zdarma k lístkům na ten film...jinak ten kdo si jí koupí za plnou cenu tak nemůže mít zdravej rozum...
  • Hlavne zo to bola ako cena v FightClube :D to neni cena ale skor tyranie toho kto ju vyhral :)
  • lol přečet jsem si jenom verdikt :D:D
  • I když vím že hra je opravdu strašná.. po návratu z kina, kde jsem byl na posledním dílu série, která mě doprovázela od 6-ti let, tak jsem si to v zápalu filmu docela užil.
    • nechapu, chces tim rict, ze po nevratu z kina sis ten film pustil znovu a masturboval jsi u toho?
      • Ne.. čti celé věty.
        • To by se mu uvařil mozek. Jestli teda nějaký má
      • A ty snad ne? To bych se docela divil :D
  • tuhle hru už mám obědnanou, čistě z důvodu že jsem doposud dohrál všechny díly a až do prince dvojí krve to byla parádní odreagovávačka takže mám všechny díly v originálech včetně Quidditch World Cup. Po přečtení recenze se my za to sice platit nechce, i kdiž s hodnocením nesouhlasím, ale mám doma všechny díly tak nesmý chybět ani tenhle. PS ta čtenářská recenze od Haryho oprvdu stojí za přečtení takovej unikát se jen tak nevidí *15*
  • Komentář ke čtenářské recenzi: Co to ku*va je "Engine 3"?! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit