Přejít na výpis diskuzí
Harry Potter dá hrám další šanci, zkusí to na Kinectu
27.5.2012 | Petr Poláček
22 příspěvků
-
Vypadá to nic moc.
Pokud si někdo vzpomíná, tak první HP hry bývaly dobré - velkej hrad, spousta věcí k nalezení atd. Hrál jsem myslím třetí díl na PC a bylo to dobrý. Pak už to bylo slabší. Pak otřesný Deathly Hallows. A teď toto.
Jo, a semi-related dotaz. Budete recenzovat Sorcery? Vypadá to zajímavě a z různých videorecenzí se mi to líbilo. -
-
True Story
-
-
Ždímat a ždímat dokud z toho nepoteče krev,ale hlavně že to vynáší.
-
Radši ať už to nechaj a nekazí už tak zkaženou značku... První dva Harry Potterové byli super a třetí byl velmi dobrý, ale pak začala kvalita jít pomalu dolů, až jsme se dostali ke katastrofální 2 části sedmého dílu... *9*
-
-
Poslední díl byl tragickej *10*
-
-
no spiše od páteho dílu je to tragedie...
-
-
Podle mě už čtverka a pětka stály za prd. Nejvíc se mi líbila asi dvojka. Mělo to skvělou atmosféru. Trojka byla taky dobrá. Ale od čtverky se změnil koncept hry a i ovládání a to mě už nijak nebralo.
-
Pětku jsem teda nehrál osobně, ale mladší brácha jo. Není tak dobrá jako předchozí, ale do naprosto otřesné katastrofy jakou byly oba díly Deathly Hallows má daleko.
A přitom si vzpomínám, že jsem viděl trailer na Deathly Hallows part 1 a vypadalo to dobře. -
-
Pro mě byly dobry 1, 2, 3 a 5 jo a obe casti 7 byly priserne
-
-
-
-
-
První tři díly HP byly výborný :) Taková oddychová "plošinovka" :) Rád si kolikrát zahraju i teď.
Jinak mi ten obličej tý holky ve hře připadá trochu debilní :D zvlášť když ta postavička vytahuje vytlemeně meč *1* -
Proč mám pocit, že to skončí jako Star wars kinect a uvidíme místo tancujícího Vadera tancující Hermionu na nebelvírském stole ve velké síni? D: *10* *9* *7*
-
-
Nebo breakdance s Hagridem *1*
-
něco mi říka že to bude Albus a ne Hermiona----
-
-
That face :/
-
Oblicej? Nuda, umi to i zadek?
-
-
http://tinyurl.com/c529aqm
-
-
Tak ja si tuto hru idem kupit prave preto, lebo som si vzdy myslel ze som harry potter a myslim si ze po oskenovani tvare tam bude velka zhoda a btw. mam aj harryho okruhle okuliare... *1*
-
Kinect je ta nejvic retardovana vec co kdy pro kdo pro hrani vymyslel.
-
-
To určitě ne, stačí jen nakouknout do minulosti např. toto http://www.youtube.com/watch?v=rvCCgPDcnvQ .
-
-
AVGN *1*
-
-
-
Dětě stím Potterem do ř*ti. Stejně to bude zase propadák. *11* *11* *11* *11*