Přejít na výpis diskuzí
Harvey Smith vám vysvětlí, kdo je Emily Kaldwin z Dishonored 2
17.8.2015 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
http://static.comicvine.com/uploads/original/11111/111114608/3562920-1263927663-noooo.jpg
-
Jedničku jsem přehrál tak šestkrát takže si to určitě zahraji za obě postavy a to ne jen jednou (různé styly hraní a obtížnosti)... *3*
-
Nezapomeň na hry od Bioware a od Telltale. O tom, jaký vliv mají jednotlivá rozhodnutí by jsme mohli polemizovat, ale ta možnost tam je.
-
Tímhle směrem jde v dnešní době snad jen Zaklínač *4* To už bychom chtěli opravdu asi moc...
-
omg tohle měl přece každý zjistit až na konci *1* ....Né, já jsem tvůj otec...ba dum tss
-
No to jest otázka za milion... knoflíků... ne myslím to vážně kdo a proč se stává tím čím se stává ( aha , no pomsta akorát té se dočkala díky CorvA snad již minule) tak co z chráněnce učencem a zabijákem hmm...
-
a kdo je Harvey Smith? *1*
-
Obojí je velmi reálné. *3*
-
Co blbneš? Tohle není R+L=J *5*
-
Nemyslím si, že se tam budou importovat savy.
-
Tak furt se to dá okecat schopnostma od Outsidera, ale určitě by to bylo fajn.
-
Kdo je Emily Kaldwin? hmm...
-
Vzhledem k tomu, že Corvo má v D2 už přes 50, tak by mě pobavilo, kdyby jeho cesta byla hard stealth jako za starého Thiefa z důvodu vysokého věku. Všichni staří hrdinové se ve hrách pořád pohybují jak dvacetiletí gymnasti, tudíž bych to bral jako solidní sebereflexi a zároveň způsob jak udržet nějaký ten realismus ve hrách.
-
Zajímalo by mě jestli nějak hru ovlivní způsob jakým jsem prošel první díl :-)
-
O kvalitě samotné hry to samozřejmě nic nevypovídá, ale je škoda, že tomu "seznámení" s Emily nepřistupovali stejně jako u prvního dílu, kdy představovali universum a město Dunwall pomocí krátkých animovaných videí The Tales from Dunwall které měli krásně temnou a depresivní atmosféru jako hra samotná *4*
To je taky jediná věc která mi dělá obavy, a doufám, že ponurost a atmosféru, která byla v prvním díle zpracovaná na výbornou si zachová i jeho pokračovaní *3* -
POVEDZTE TO NA PLNÚ HUBU JE TO ...
JEHO DCÉRA (myslím Corvova)