Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako efekt pěkný, ale nechápu proč ho cpou třeba do výbuchu toho Mecha, co to má jako být? Kdyby raději udělali pořádný oheň třeba. nebo kouř....
    • HAWKEN jsem pred par dny zacal hrat, navzdory faktu ze nesnasim online strilecky a docela me to i bavi. Ale ze bych mel poneti jestli mam tuhle grafickou featuru zaplou nebo ne, vazne nevim a je mi to dost sumak. Neni to pro me dulezity.

Jinak 'do mecha to cpou' protoze kdyz je mech znicen, na miste zniceni po nem zbyde energie, na kterou kdyz 'zivi' mechove vkroci, castecne se vyleci.
      • Hm, to jediný mě napadlo proč to tam je, nějaká energie spirituální v mechovi, ale stejně, pořádný výbuch by udělal větší radost ze zničení soupeře.. než tohle. Zabiješ xtunovýho bojovýho mecha a místo boooooooooom čumíš na nějakou voodoo energii .. vážně kravina.
        • Slušný výbuchy mechů jsou od 25 do 100 tun. :)
        • Tak znicenej mech pochopitelne vybouchne, vrak zmizi a zustane energie.
  • Ellendway
    Kdyby to bylo použito trochu lépe, tak to vypadá skvěle. Některé efekty se do té hry hodí (při rozbití mechu, při střetu rakety s budovou nebo kusy země, které odlétávají od mechů).
  • ringmancz
    ale hlavně že je to cool
  • Ty vole autor Petr Poláček no toto dopadlo náhodou je to cool!!! nesouhlasím s tebou. *16* *16* *16*
  • Suhlasim ze Physix ma svoje vyhody a urcite by sa dal vyuzit potencial v hrach, napr RTS aj RPG, najviac by s toho asi mali FPS...ale proste..akakolvek hra by s toho len ziskala vyhody a lepsie spracovanie.

Napr v RPG by clovek tym padom mohol vyuzivat prostredie na takticke manevre, napr odpalit strom medzi priserami - triesky a rozptylene drevo by dalo AoE damage, pripadne podpalit cast okolia...na AoE damage again...etc....v niektorych hrach to je...ale mizerne slabe a fakt len na efekt (dragon Age mal ice kuzla + fire/earth kuzla mohli byt instant death alebo voda + elektrika = AoE).

Silent Storm je asi jedna z mala hier, kde semi-realne mohol clovek vyuzit prostredie vo svoj prospech.....alebo SW Unuleashed malo dobre vypracovany HAVOK na fyziku.

Viem ze by to bolo komplikovanejsie na vyroby a programing..ale ak by sa spravil dobry engine....tak by to uz take tazke nebolo, keby vsetky objekty mali hmotnost a boli by tam urcite zakony fyziky...tak by si to hra uz sama preratala..a nemuselo by sa vsetko programovat...robit extra animacie etc....bo by to bolo zalozene na fixnych pravidlach....holt...je to smutne...mozna o 20 rokov im to dojde
  • Mnohem hezčí particle efekty má UE4 a to i bez nějakých zbytečných technologií od nVidie.
  • chytrolini vybrakovani. Rakovina na vas vsechny hlupaci
  • KIMCID
    hawken jsem včera přestal hrát,ta hra ztratila náboj
    • Ta hra ho podle mě nikdy neměla
  • hladova nvidia koupila celou physx a proto to bohuzel neni standard u vsech her... skoda ze to nedali k dispozici i ati. takhle je to vlastne jen okrajova reklamni zalezitost u par spriznenejch hernich firem a tudiz ne moc rozsirena graficka lahudka. kdyz je nvidia tak super, jak to ze tu vec nevyvinula sama? nedelam si iluze ze by se ati nezachovalo stejne.. holt korporace brzdi vyvoj diky patentum. skoda. btw stoji ten hawken za install?
  • Cool particles.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit