Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • komunita starších Falloutů je ubrečenější než lidi okolo konce Mass Effect 3 :-D
    • Komunita starších Falloutů je zalezena ve vaultech, kde si spokojeně paří jedničku a dvojku a nepotřebují se zajímat o nějaké bethesdí fekály *1*
      • A svůj nezájem o bethesdí fekály dávají ostentativně najevo diskutováním pod články o bethesdích fekálech. *3*

Hele taky mám rád původní díly (a starý hry obecně), ale hrát si na to, že mě F4 nezajímá, bych považoval za docela trapný. I když můj názor na Bethesdu taky není, slušně řečeno, lichotivý. *3*
  • S tím mířením a hbitostí to bude asi jak na které platformě co :D
  • acko jedine namax, toho se drzim uz od pocatku veku *5*
  • to zas bude přehypovaná průměrná hra jako všechno od bethesdy
    sorry že jsem vám urazil vaši modlu
    • Sak o nic jinyho nez zalepit ten pser s TESo nejde.
    • a jako vždy to bude skvělá legrace, když se tomu dá půl roku a zapaří se to s mody *4*
      • BohumilCisar
        Pokud ti nude mod vynahradí absenci pořádných dialogů nebo propracovaného příběhu, tak asi jo *1*
  • Ne, že bych nebyl zvědavej, co z F4 vyleze, ale tak nějak mam pocit, že se žádný revoluce, evoluce, ani jiný -luce (teda krom fanboyovský poluce) nedočkáme.
    Kdyby si v Bethesdě aspoň dokázali přiznat, že prostě příběhy, dialogy a questy nejsou nejsou jejich nejsilnější stránka, a nenechali to někoho udělat externě.
    • "Kdyby si v Bethesdě aspoň dokázali přiznat, že prostě..." co si maju priznavat... oni robia prave to co nasledne dokazu predat. O tom to cele je.
      • Kdyby si přizanli, že neuměj psát, prodaj toho víc. Pochybuju, že existuje hráč rpg, kterýmu by vadilo, když někdo do hry přidá kvalitní příběh, dobrý dialogy a zajímavý questy. Což jsou přesně ty věci, který hry od Bethesdy nemaj. A když, tak v zoufale malý míře.
        • Toto je sandbox co hraju ludia ktorych nezaujimaju vztahove dramy.
          • Což ovšem neznamená, že to musí mít horší dialogy než Ulice a příběh na úrovni slohovky žáka čtvrtý třídy...
            • Ulicu som nevidel. To sme asi naspat v zanri vztahovych dram.
          • Paulcz
            Naštěstí tu jsou i hráči s vkusem :)
            • To je eufemizmus pre vyplakavanie na diskusiach o F4?
    • zkombinovat bezpochyby velmi dobré programátory a techniky s Bethesdy s někým, kdo umí skutečně psát hry (dialogy, texty, příběhy) - třeba Bioware, Obsidian, tak z toho vznikají téměř dokonalé hry.
      A ještě na jedné věci je potřeba zapracovat - na level scalingu - to je asi nejporouchanější herní mechanika všech Bethesda her.
      • Bethesda a dobří technici a programátoři? *1* Ti mají dobré tak maximálně marketingové oddělení.
        • je fakt, že jejich hry jsou vždycky solidně zabugované, než to komunita fanoušků opraví pomocí 200 modů. Ale občas je to i zábava

http://www.youtube.com/watch?v=yBqKG8HF3zQ&t=0m58s
  • Marketing super, ale ty game-play videa jsou naprosta tragedie. Motion capture je nulovy, ty modely postav a boje jsou smesne (Deathclaw souboj v traileru je jak z roku 2000), Bethesda to nikdy neumela, uz od dob Morrowindu to byla nejslabsi cast jejich her. Skoda ze francizu Fallout koupili zrovna oni.
    • Moje rec... je uplne jedno jestli je clovek fanda starejch falloutu ale kdo tohle nevidi tak ma fakt sakra ruzovy brejle.
  • Prophet
    Ve videu na pozici 2:03 můžete vidět jasný případ instant karmy. *1*
  • Jojo ještě necelej měsíc a jde se do jrcéčka :D
    • jn, jsem zapomnel ze jsme v roce 2004. Jeste zes mi to pripomnel.
    • to ani nestihnou napsat článek o každém perku než to vyjde
  • BohumilCisar
    Hbití hráči by se především měli vyhnout této přehypované průměrnosti *12*
    • ešte to ani nevyšlo a už viete, že je to priemernosť
  • Jediné na co se těším, je budování vlastního obydlí. Doufám, že to bude komplexní a půjde zaúkolovat NPC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit