Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo Jo neocekavejte zadnou HD pecku zase to zmrsej jako vzdy.
  • Tak nevim, mam z toho rozporuplne pocity. Hru jsem mel opravdu rad a opradu bych ji chtel ve sve online knihovnicce, s postupem veku se ze me staci spis sberatel nez hrac *1* Na druhou stranu 20 ecek je docela palka za par zmen ktere muzu stahnout online a zdarma.....Kdyby aspon nejak razantne vylepsili grafiku a ostatni nechali tak jak je *1* Muj sen je HD verze Empire Earth, HD verzi myslim grafiku z 2014 a vsechno ostatni nechat pri starym
  • Kr.Pa
    Víte co je nejlepší? Všichni, jenž si koupili Stronghod 1 nebo Stronghold Crusader na steamu a gog, dostali HD verzi zdarma. Tihle "chudáci" za to rýžují 20 až 40 €.
  • Proč když jsou tak hodní a dělají to samozřejmě pro nás pro hráče mi nedají tento "patch" zadarmo. Osobně vlastním originalku AoE 1+dat, AoE 2+dat, AoM+dat i Rise of Nations. Proč mám platit za něco co už jsem jim jednou zaplatil? *16*
    Po pravdě řečeno ať si to strčí tam kam slunce nesvítí. Oni v tom vidí jen lehký zisk nic nedělají pro hráče. Všechny pokračování co mohly byt pohřbili a nyní ze sebe budou dělat jací jsou hodní, že nám opráší starou hru. Osobně si i v dnešní době klidně zahraju AoE 1, Might and magic 7 nebo CaC-tiberian sun a nepotřebuji k tomu žádný HD a jiná vyplepšení která stejně nefungují jak by měla nebo jru jen przní. Kdo si ty hry chce zahrát tak si způsob najde a nemusí platit.
    • Je to jasná ždímačka na prachy, myslim že normální člověk si koupí verzi z Gogu nebo odjinud a pak stačí jen přepsat 0 na 1 u jednoho řádku v config souboru (návod vygoogluješ) a můžeš jet ve widescreenu třeba na 1920x1080. Zrovna včera jsem to tak hrál a na Win7 64bit naprosto bez problému. A ta grafika musim říct, že vypadá pořád sakra hodně moc dobře a naprosto beze srandy nevidím nic co bych předělával. Vypadá to fakt suprově a taky se to suprově hraje. Pokud nepřidají do remaku nový obsah (jednotky/kampaně/civilizace), jakože na 100% nepřidají, pak nemá smysl čekat až ten remake vyjde, kupovat ho za těžký prachy, pak čekat na dvacet opravných patchů, když to ve výsledku bude stejně běhat hůř než origo verze. Viz neoptimalizovaná HD verze AoE2, "nový" AoM už jsem radši ani nezkoušel..
  • Bože mně ta hra normálně funguje na W7... měl jsem jen problémy se zvukem které jsem vyřešil režimem kompatibility a full HD rozlisení se dalo nastavit v configu.
  • Kr.Pa
    To zas bude super remake fail se soc sra.ckami za cenu 40€.
    Skoda takove dobre hry.

Brzy cekam HD remake Empire Earth!
  • Tohle je podle me jedna z nejvice nedocenenych strategii. Je to prakticky neprimy nastupce Age of Empires, sdili podobne principy, o mnoho rozsirene, vcetne na svoji dobu neuveritelne propracovanych mechanik,napaditosti a stylu hrani narodu.

Nevim jestli je to tim, ze prumerna hra trvala dve tri hodiny, nehlede na to pokud clovek chtel delat prasarnu typu co-op proti 6 botum, kdy ta hra mohla v pohode trvat 4 hodiny. Je pravda ale, ze jsem hral s vypnutyma atomovkama, protoze me az tak nebavili.

Je to skoda, nekdy v budoucnu bych rad videl Rise of Nations 2 (nepocitam Rise of Legends). Nicmene na HD remake se velice tesim.
  • sugyn
    Doufam ze to nedopadne jako Age of Empires 2 HD, doufam ze si na tomhle daji zalezet.
  • Tak doufám že se jim to povede. RoN jsem měl strašně moc rád.

Velká škoda že se tam nedalo jít za Německo a udělat si svoji verzi II světové války, kde by konečně zvítězila ta správná strana.
    • Ty ses horší nez Hitler! *1*
    • Ilusiveman
      Německo tam bylo.

http://riseofnations.wikia.com/wiki/Germans
      • To já vím, ale nemohl jsi udělat rekonstrukci druhý světový (hákenkrojci, koncentráky apod...)
        • davidBray
          klidně ať dostanu banán, ale ty jsi D*E*BB*I*L
          • A to jako proč?

Je to součást našich dějin, tak se nechovej jako Němci, kteří se pořád snaží tím, že zakazují cokoliv co připomíná jejich nechutnou historii předstírat že se nic nestalo...

Líbí se mi jak každej vidí zlo jen ve Hitlerovi, ale ty tisíce lidí (a nebavím se tu o vojácích, kteří prostě plnily rozkazy) většina jakoby vůbec nevidí - bez nich by byl úplně v řiti...
            • A tak já se bavím samozřejmě jen o herní historii - ty vole tady je to samá pražská citlivka...
            • Tibjé nestačílo v četirnatsjatom pjatom?
            • davidBray
              "Velká škoda že se tam nedalo jít za Německo a udělat si svoji verzi II světové války, kde by konečně zvítězila ta správná strana."

jsi prostě debbil, co se to snaží jen blbě okecat
  • Tak složitější než takový Warcraft nebo Starcraft to těžko říct. Třeba takového Warcraftu 3 jsem se na battle.netu něco nahrál a ta hra těžká byla. Určitě bych ale řekl že Rise of Nations bylo daleko komplexnější ale zase ne tak jako právě Civilizace.
    Řekl bych, že to prostě bylo něco mezi takovou tou klasickou RTS jako Warcraft a mezi tahovkou typu Civilizace. Každopádně jsem měl Rise of Nations moc rád, možná i víc než právě tu Civilizaci, která byla místy někdy až moc komplexní.
    Jinak s tím, že Civilizace V je daleko přístupnější na 100 % souhlasím.

Tohle samozřejmě měla být reakce na Keyze, nějak to zlobí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit