Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rise of Nations byla super hra, taková jednodušší real-time Civilizace, ale já bych spíš ocenil kdyby přišli s nějakou novou RTS než pořád vytahovat ty staré.
    Jinak co se týče vzhledu, tak Rise of Nations snad ani vylepšit nepotřebuje, díky tomu že to byla kombinace 2D a 3D, tak hra vypadá i na dnešní poměry pořád docela dobře.
    • Keyz
      Zrovna mě to přišlo obtížné. Šlo tam podrobně nastavit A.I a protože jsi se staral o mnoho měst najedou tak to bylo prostě složitější než starcraft a RTS kde máš 1 základu.
      Zrovna civilazace v je dost odlišná a hodně přístupná pro nováčky. Nemáš tam možnost rychle zhebnout :) Atomovka toho zničí strašně málo, zde to zničilo vše na obrazovce a když, to protivník trefil dobře, již si skoro nemohl prohru zvrátit.
  • Kr.Pa
    To zas bude super remake fail se soc sra.ckami za cenu 40€.
    Skoda takove dobre hry.

Brzy cekam HD remake Empire Earth!
  • Užasná hra.CHtělo by to pokračování.
    • Ilusiveman
      Ono mělo nějaký volný pokračování. Nebylo to špatný, ale nebylo to ono a pokud by vzniklo přímo RoN2, tak by to mohli zkusit neposrat, jako EE3, který podle mě ne není to samý, jako moje oblíbená jednička. Vlastně už dvojka nebyla úplně ono.
  • Grifus
    Ocekavam stejny vysledek jako u AoM a samosebou za plnou cenu... Nicmene pockam na Vanocni nebo poodbny vyprodej a mozna poridim...
  • Ilusiveman
    Jestli bude stejně rozšířená, jako AoM, tak to potěš pánbůh.
    • Keyz
      Podle popisu hlavně nějaké drobnosti v grafice. Nic extra ale jestli se to nebude sr*t, tak to potěší.
  • Keyz
    To byla hra. To předhánění se v technologickém postupu s celkem vychcanou A.I bylo o nervy.
  • jednodusi strategie? me teda prijde dost tezka,porazit chtrejsi AI nez "easy" je zahul na cely odpoledne a co se hernich principu tyce,tak to je fakt,ze je orezanejsi nez civilizace,ale kazdy je neco uplne jinyho (tahovka/rts) - treba vyzkum v RoN je pojatej dost zajimave + herni doby od praveku po soucasnost
  • Bože mně ta hra normálně funguje na W7... měl jsem jen problémy se zvukem které jsem vyřešil režimem kompatibility a full HD rozlisení se dalo nastavit v configu.
  • Proč když jsou tak hodní a dělají to samozřejmě pro nás pro hráče mi nedají tento "patch" zadarmo. Osobně vlastním originalku AoE 1+dat, AoE 2+dat, AoM+dat i Rise of Nations. Proč mám platit za něco co už jsem jim jednou zaplatil? *16*
    Po pravdě řečeno ať si to strčí tam kam slunce nesvítí. Oni v tom vidí jen lehký zisk nic nedělají pro hráče. Všechny pokračování co mohly byt pohřbili a nyní ze sebe budou dělat jací jsou hodní, že nám opráší starou hru. Osobně si i v dnešní době klidně zahraju AoE 1, Might and magic 7 nebo CaC-tiberian sun a nepotřebuji k tomu žádný HD a jiná vyplepšení která stejně nefungují jak by měla nebo jru jen przní. Kdo si ty hry chce zahrát tak si způsob najde a nemusí platit.
    • Je to jasná ždímačka na prachy, myslim že normální člověk si koupí verzi z Gogu nebo odjinud a pak stačí jen přepsat 0 na 1 u jednoho řádku v config souboru (návod vygoogluješ) a můžeš jet ve widescreenu třeba na 1920x1080. Zrovna včera jsem to tak hrál a na Win7 64bit naprosto bez problému. A ta grafika musim říct, že vypadá pořád sakra hodně moc dobře a naprosto beze srandy nevidím nic co bych předělával. Vypadá to fakt suprově a taky se to suprově hraje. Pokud nepřidají do remaku nový obsah (jednotky/kampaně/civilizace), jakože na 100% nepřidají, pak nemá smysl čekat až ten remake vyjde, kupovat ho za těžký prachy, pak čekat na dvacet opravných patchů, když to ve výsledku bude stejně běhat hůř než origo verze. Viz neoptimalizovaná HD verze AoE2, "nový" AoM už jsem radši ani nezkoušel..
  • Tohle je podle me jedna z nejvice nedocenenych strategii. Je to prakticky neprimy nastupce Age of Empires, sdili podobne principy, o mnoho rozsirene, vcetne na svoji dobu neuveritelne propracovanych mechanik,napaditosti a stylu hrani narodu.

Nevim jestli je to tim, ze prumerna hra trvala dve tri hodiny, nehlede na to pokud clovek chtel delat prasarnu typu co-op proti 6 botum, kdy ta hra mohla v pohode trvat 4 hodiny. Je pravda ale, ze jsem hral s vypnutyma atomovkama, protoze me az tak nebavili.

Je to skoda, nekdy v budoucnu bych rad videl Rise of Nations 2 (nepocitam Rise of Legends). Nicmene na HD remake se velice tesim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit