Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tim pomalym bych souhlasil. Promyslene se mi to ale zdaleka nezda.
  • TheGGG
    ?
  • Zayl
    Taky mi to nešlo, ale potom jsem proklikal všechny menu, otevřel shop, zavřel a najednou to šlo. Ale teda trapas je to dobrý.
  • !
  • Tak to si měl vcelku kliku, mně to do teď nejde a podle toho co čtu jinde tak nejsem jedinej. *16*
  • Asharak
    Neměla být vtipná, měla být zvrácená. Bohužel je jen suchá, když si ji čtu znovu *10* sakra.
  • Matthew1J
    Já jsem si ho za goldy normálně kůpil už před 3ma hodinama. Chvilku to trvalo, ale šlo to.
  • TheGGG
    Co to meleš, ta věta asi měla být vtipná, ale nedává to smysl. Už ti ten sajrajt barevnej leze na mozek.
  • Asharak
    Aby ne, vedle pořádných pohádkovitějších fantasy jsou třeba. Navíc když je budou ostatní kopírovat a klidně neúspěšně, alespoň bude víc místa pro drsnější, s pořádnými generátory jmen a plochých sbitých plechů. Pořádní plešatí metalisti by nebyli náhodou vůbec špatní *14*
  • To dnešní vydání novýho křídla Naxxe solidní fail, *7*
    18h po vydaní a stále to nejdou koupit za ingame měnu na EU a NA serverech. *16*
  • TheGGG
    Nic, ale v případě blizzardu je to jen kousíček celkové skládačky. Když se to spojí s ostatními blizzardskými vejšplechty, vznikne nám, jedna z nejvíc brakových a směšných stylizací, kterou bohužel po blizzardu kopíruje i mnoho jiných firem.
    no komu se líbí směšné účesy, obrovské uši, plastová brnění s hroty i na hrotech, jména z nějakého náhodného generátoru a pohádková stylizace to buď nemá v hlavě srovnaný, nebo mu není víc jak 10 let. Pořádný a drsný fantasy s promakaným lore ještě naštěstí existujou.
  • Asharak
    Co máš proti svítícím očím? o.O
  • TheGGG
    Protože je to blbost, stejně jako všechno co blizzard kdy vypotil (spíš teda špatně obšlehl) je i tahle c*pina zdegenerovaná brakovitá omalovánka s tunovými meči, svalnatými elfy a svítícíma očima.
  • Asharak
    Jak může někdo říct, že Hearthstone je blbost a pak jít hrát to kýčovité CoD.
  • TheGGG
    Bože, jak někdo může říct že je CoD blbost a pák jít hrát tudle kýčovitou matlaninu.
  • Zayl
    Tak ten "důvod" proč furt jen 9 slotů mi přijde maximálně úsměvný a hloupý. Pokud se v tom začne ztrácet, může si dělat jen 9 decků. Já osobně prakticky každý den musím jeden deck smazat, což mě neskutečně štve. A navíc jdou pojmenovat. Opravdu hloupá výmluva.

Co se týče Naxxu... content pěkný, ale to kouskování je otravné, radši bych to v celku. Takhle to působé tím, že je toho málo. A za heroicy by mělo být něco víc než cardback, některé jsou docela zajímavé když se člověk vyvaruje netdeckingu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit