Přejít na výpis diskuzí
Heist mise v GTA Online: s kamarády skvělá zábava, bez nich neskutečná otrava
19.3.2015 | Miloš Bohoněk
33 příspěvků
-
Proc ty jeho vyblitky porad resite ? Vidim lebku - ignoruju a hlavne neklikam minusy. Minusem mu jen dodate silu na dalsi sitstorm, protoze je to indikator, ze jste si to precetli, jinak uz by tu davno nebyl.
-
Pokud si chcete užít heisty nesmíte hrát s kaktus masterem Bohoňkem viz dole ten twitter odkaz. Hueheheheheh *15* *15* *15*
-
Pardon za offtopic, ale ted jsi nahral mistnim anti-konzole bezmozkum na smec...
-
Mam, mozna hloupou, otazku. Gta online servery jsou pro vsechny dohromady napric platformami, nebo nikoliv? Myslim jestli se ja s x360 a kamarad s PS4 muzeme ve hre potkat. Dik
-
Trochu offtopic ale zkusim to. Mám poslední dobou s připojováním k GTA Online. Hází to chybovou hlášku: "Connection to the session lost due to an unknown error" Máte s tím někdo zkušenosti? Koukal jsem na zahraniční fora a stává se to hráčům na PS4 PS3 XO i X360. Nikde žádný rady jak to řešit.
-
"GTA Online: s kamarády skvělá zábava, bez nich neskutečná otrava" - Tohle myslim platí o GTA Online jako celku.
-
Jacku, prosím, zcela vážně a seriózně mi odpověz: Čteš si alespoň trochu po sobě co píšeš? Díky.
-
Myslím že situace kdy po půl hodině čekání v lobby spustíš hru a jeden z hráčů to po minutě leftne, všechny to kickne a začne dlouze loadit zpátky do freeroomu, místo toho aby to hodilo zpátky do lobby na hledání hráčů je odost větší oj*b než pegasus, který itak v některých misích funguje. Představ si heisty za nějakou dobu s vrtulníky a transportéry za miliony co by si každý objednal kousek opodál, zachvilku by to nebyla žádná výzva a byl by to opruz. (už takle to bude) Jinak ale rockstar nechápu, zatím u gta5 hrozně zabíjí potenciál
-
Že zrovna Jaxx má co říkat. Když jsem tenkrát hrál tady s klukama GTA Online, tak dostával stejnou sadu jako všichni ostatní. *1*
-
uz si paril, ze vis, ze bude pokazerna? *11*
-
He he: https://twitter.com/jaxxiczek/status/578128081375752192
-
Stále čekám už nějakou dobu, ČEKÁM!!! na info o Story DLC... čekat budu, stále (počítám že to dají pcckářům jako bolestnou zálohu aby se krylk za pokaženou hru... možná i za nějaký ten příplatek).
-
...hlavni je, ze pri "heistech" nelze zavolat Pegasus, to je asi nejvaznejsi zmena oproti seriovemu grindovani kontaktnich misi.