Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mr.clayman

Z recenze mi docela učaroval námět a vykreslení světa zmítaného válkou a zvěrstvy, kterých jsou lidé schopni, ale absence mapy a obava, že se někde zamotám a budu nucen neustále hledat pomoc na Googlu, mě spíš odrazuje.

Demo jsem hrál a byl z něho spíš rozpačitý. Byl to takový zvláštní mix a nejsem si jist, že se trefoval do mých preferencí. Asi si to nechám ujít.

• SlavicBes

Preco GOOGLE? Vsak skus pouzivat svoj mozog. Nemyslim to utocne, len proste, niekedy sa netreba bat vyjst zo svojej komfortnej zony a objavit nieco ine.

• Jevo83

Ono je to skor otazka casu, ktory si ochotny stravit urcitymi cinnostami v hre…

• Jevo83

Presne moja obava, ze to skonci tak, ze stravim mnoho hodin zbytocnym pobehovanim hore dole 😐

• BedStOrm

Super recenze , krásně se četla ,díky 👍. Hru určitě pořídím , dost mě to láká a demo bylo super . Jen tento měsíc to nedám protože dostane přednost Cronos na ten se těším už od oznámení a hned v pátek se do něj pustím 😁

• TheSuffering

Paráda, takže o nic nepřicházím, demo jsem ani nedohrál. Zaujal mě vlastně jen vizuál.

• Lukyz

Mno, recenze mě oproti demu docela navnadila. Přišlo mi zajímavý, ale nezábavný, stejně tak optimalizace nebyla jak je u UE5 standardem nic moc + jsem měl občas pocit, že některý objekty jsou z asset store 🤷🏻‍♂️

Zatím si to vykládám tak, že počkám na recenze (Mortismal Gaming), zhodnocení optimalizace (Digital Foundry) a nějaký ten patch. Pak nižší obtížnost kvůli otravným soubojům a bude z toho třeba fajn kousek na podzimní večery. Díky za recenzi.

• Davies182

Čau Kubo 🙂, prosím tě, nemohu si nevšimnout lehké podoby s Elexem, resp. se hrami od bývalých Piranha Bytes: připomínalo ti to během hraní tento můj milovaný "eurojunk RPG systém", anebo bys to k Piraním vůbec nepřirovnal (teď fakt myslím spíš systém explorace v podobě fyzických a kartografických odměn pro zvídavého hráče, vizuál atp.)? Díky moc. 

• Corvus

Byl jsem účasten oběma vlnám dema a Hell Is Us rozhodně nemá s Elex NIC společného. Vedle HIU je Elex rozjuchaná legrácka.

• Davies182

jj, to jsem z recenze vyrozuměl, šlo mi jen o srovnání toho, jak je v Hell Is Us odměňována explorace, jestli taky pěknými kousky do výbavy, případně truhlou na vrcholku nejodlehlejšího kopce, kam nikdy žádný hráč nevyleze, ale vývojáři ji tam prdli, a vy máte pocit, že je jen pro vás 😎

• cms.jakub-malcharek

Ahoj! Tyjo, to je hodně zajímavá paralela! Ale podle mě to má s Piraními hrami společného málo. Soubojak je spíš souls-lite, RPG prvky tu skoro nejsou a zvídavý průzkumník je většinou odměněn spíše hádankou nebo klíčem k řešení nějaké hádanky. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit