Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Jen poznamka - hra je solo bez potizi hratelna, jen na vysokych obtiznostech uz to zacina drhnout a na hodne vysokych uz to opravdu chce ve vice lidech.

    • J.V.Stalin

      No a jaký to je? Kámoš mě do toho pořád nutí na občasný co-op hraní a spíš než na recenze dám na dojmy lidí co v tom strávily nějakej čas.

      • Hidden

        Myslim, ze na obcasne co-op hrani idealni. Akce zabavna, mechaniky vesmes dobre nastavene, hra solidne udelana a i docela pekne vypada/zvuci. Jestli je neco, co bych vytknul (krome docasnych porodnich bolesti se servery), tak by tam mohl byt nejaky system na vylepsovani/prizpusobovani zbrani a zbroji, ty mi ted prijdou takove ne uplne flexibilni a motivacni a hodilo by se jeste par dalsich typu misi pro vetsi ruznorodost. Je samozrejme nutno pocitat s tim, ze zakladni princip hry je porad stejny, tedy vyber planetu, na ni mise, skoc na povrch a spln vsechno co se chce, vrat se zpatky, vyber dalsi mise nebo jinou planetu a tak porad dokolecka. Hra zabavi i solo, ale lepsi s vice hraci, kdy mohou nezridka vznikat i docela zajimave situace. Pokud se mrknes na nejake gameplay video, tak i par minut myslim shrne celou podstatu hry. Zadny pribeh a questy, zadna nadbytecna omacka, ale hlavne akce ala Starship Troopers (nebo valka proti strojum ala Terminator) s notnou davkou sarkasmu co ma svih. Me to osobne bavi. :)

        • J.V.Stalin

          Díky.

          Ještě pár dnů počkám až to odladí a opadne největší nápor hráčů a možná do toho půjdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit