Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SAY HELLO TO DEMOCRACY alebo HAVE A NICE CUP OF LIBER-TEA *1* *1* *1* *1* + Ked spolubojovnik privola podporu a ta praskne rovno na niekoho z vasho teamu ( ked nie na vas ) *1* *15*
  • Kdo hleda zajimavou coop strilecku proti alienum na PC tak doporucuju: http://store.steampowered.com/app/630/
    Uprime nevim jestli se to jeste hraje ale kdyz se to hralo tak to bylo fakt super.
    • Když jsem to chtěl asi před rokem zahrát, tak bylo málo serverů a i to málo bylo většinou nějak modifikovaných, takže se snad ani nešlo připojit. Taky tam bylo pokud mě paměť neklame celkem málo map (12?). A tak se to celkem rychle ohrálo...ale abych řekl pravdu, při vydání Helldivers jsem zase začal mít chuť ten Alien Swarm vyzkoušet.
  • Má to možnost hrát i local coop nebo jen s lidmi přes internet?
    • celoush
      obojí... i kombinovaně (dva local, dva přes net)
  • spoock
    Je to výborná hra na pár misí a dost, nepotřebuju u toho nějaký příběh, ale mohli by do budoucna trochu přidat variabilnější mise, možná přinést i nějaké nové mechaniky, tedy pokud rovnou neudělají pokračování, koncept je jinak fajn

    trochu mě mrzí, že je to tak online svázané, že když jsem chtěl bojovat na broučí planetách, tak to nešlo, protože už to naši občané kompletně ovládli
  • Řekl bych, že autor recenzi nezvládl. Známka 7/10 neodpovídá tomu, co píše v textu. Naprosto nepochopil humor, který je založen na Hvězdné pěchotě a komentování událostí v globální rovině jsou poměrně vtipné. Dále moc nechápu poukazování na stereotyp, jelikož když si koupíte izometrickou střílečku, musíte čekat, že se v ní bude střílet.
    • S autorem souhlasím. Tvůrci Magicky a Gauntletu si bohužel často ulehčují práci a místo bohatého obsahu udělají lokace a protivníky stejné, jen jim změní hodnoty a tím to končí, proto je to pořád to samé dokola. Takhle mě naštavali právě u Gauntletu, který tím úplně zabili.
  • Wooot co to je za hate, magicka je jedna z nejzábavnějších "placatejch" her současnosti. teda aspoň pro mě. *4*
    • Mnoo na jednu stranu souhlasím s redaktorem že Magicka byla po vydání hry naprosto neodladěná a multiplayer steží fungoval.
      Odstupem času jí ale poslepovali a když sme hráli s kámošem coop, tak jsme se u toho docela pobavily...především díky nechtěným teamkilllům ale stejně to byla prča. :D
    • Jedna věc je zábava, druhá ovládání. Nevím jak vy, ale mě to doslova vytáčí. Pokud chtějí udělat variabilitu, jde to i jinak. Člověk by se měl bavit tím, že dokáže reagovat na protivníka, když proti jeho paprsku sešle štít a ne zápasit s ovládáním a být nucen používat jen jedno kouzlo, protože než si uvědomít, co chcete udělat a pak přemýšlíte, jakou kombinací kláves se to udělá, tak je po vás. Úplně stejně zmršili kouzelníka v Gauntlet, tímto svým "ovládáním".
      • Naopak, ovladani ma magicka originalni a zabavne. Magicka se mivelmi libi, jedina jeji chyba je vislost na steamu, tim je pro mne casto nehratelna.
      • Shania
        To proc je magicka zabavna je prave system kouzleni.

        Neni na nem nic tezkeho, musis se to jen naucit par kombinaci. A v zhledem k tomu, ze je moznost mit na sobe elementarni stity nebo kamenou kuzi po celou dobu boje, tak by jsi proti npc nemel mit zadny problem a proti hracum je to jako vzy o tom kdo to lip umi.
      • Já se u Magicky bavil a ovládání mi ze začátku přišlo komplikovaný, ale pak si člověk zvykl a bylo to super. Těch možností co člověk měl :) Ale je fakt, že jsem to hrál na klávesnici, na joypadu hráli kamarádi a bylo to horší, ale také hratelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit