Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri

Mno jeste dalsi dva roky a konecne tam bude secko co na zacatku naslibovali. Tenhle update vypada dobre ale 50 ecek jim za to fakt nedam.

• jakože asi ne, lhali lidem do očí, konkrétně Sean Murray, tím u mě skončili, buď si to blbě pamatuješ, nebo lžeš taky

• Po updatu bych tak dva týdny počkal. Zkušenosti po vydání (původní hry i jiných udpatů) jsou takové, že se jim tam většinou vloudí nějaké bugy, ale vypořádávají se s nima velice rychle (oproti jimým studiím). Stylem, že během dvou týdnů třeba vysypou sedm patchů jeden za druhý a pak už to frčí. (ne jak ostatní, kdy na patch čekáš dva měsíce). Takže se imho ješě vyplatí preventivně chviličku počkat.

• Row

Ted to bylo v letnim vyprodeji na steamu za dvacku, tak jsem to vzal a cekam na ten update nez s tim zacnu. Zatim to vypada ze s postupem casu je diky slevam za cim dal mene penez, cim dal vice muziky. Rozhodne je sympaticky (i kdyz vzhledem k puvodnimu hateu i trochu z nouze ctnost) ze veskera rozsireni jsou bezplatna a ospravedlnitelny ze mimo akce je to stale za plnou cenu 55 babek.

• cNNk

Problem toho PR bude asi i jinde nez jen u Hello Games ...byl to malej tym ..tusim, ze nejdriv snad jen 6 lidi a nejvic jich bylo snad 14 ..takze to byla furt garazovka s minimem zkusenosti a ten hype ze strany Sony je asi semlel - kazdopadne aspon se na to nevykaslali a o hru se ukazkove staraji ...  o tom si muzeme u AAA her za kterymi stoji stovky lidi nechat zdat a to uz nam pred vydanim prodavaji orezene kusy hry jako season pass :D

• Jakože když řekli, že vesmír bude tak veliký, že se tam dva hráči pravděpodobně nikdy nepotkají, tak jsi očekával že budeš hrát s dalšími třemi kamarády jako v tomhle traileru? Pořád nechápu, proč od toho lidi čekali mp hru a vadilo jim, že nemůžou hrát mp ve hře o které jim bylo řečeno že nemají počítat, že někoho vůbec potkají :-D

• uzivatel1982

Za mě rozhodně prst nahoru. Starají se o to a neustále to posouvají a vylepšují. Jen to ukazuje, že to na začátku nezvládli s pr a vlastním nadšením do projektu. Hra to byla vcelku fajn a po všech updatech bude úplně super. 

• to jo, je fakt, že bez těch peněz z prodeje hry a dvou let vývoje navíc by to do téhle fáze asi nikdy nedotáhli, takhle skončí v učebnicích marketingu jako varovný příklad, jak moc může špatná PR věci pohnojit

• jack

Souhlas, ale raději si počkam na recenze. Známe přeci NMS. Určitě zase někde bude háček :)

• Lukyz

To je sice fakt, ale konečně mě to začíná zviklávat k tomu, abych to koupil 💸 

• tady je krásně vidět, jak moc velkejma kecama nás krmili, když tohle slibovali už při vydání 🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit