Henry Cavill je nerd, který miluje počítačové hry a Warhammer. Je to dobře pro nás všechny
-
Ale tak jako on nebyl v Zaklínači zas tak špatný. Až na pár dalších momentů byl vlastně jediné to dobré na prvních asi 4 epizodách, které jsem vydržel dokoukat. Ale zbytek je jako kdyby to celé vařil Babica; Cavill, byť ne úplně vhodný hezounek na roli Geralta, byl asi to jediné zábavné.
-
Jj prý se do druhé série navýšil rozpočet, takže v rolích trpaslíků už snad nebudou pajdaví zakrslí krpatci a liliputi jako v 1. sérii, to bylo opravdu k smíchu (stačí se podívat, jak se s vizuálem trpaslíků perfektně popral Jackson v Pánovi prstenů). Neposmívám se liliputům nebo růstově postiženým lidem, ale v Zaklínači nemají co dělat, působilo to strašně směšně - trpaslík je někdo, s kým si neradno zahrávat, jinak vás svojí širočinou jedním máchnutí rozetne ve dví a ne zakrslý liliput, do kterýho strčím malíčkem a on se bude válet v prachu. A takových věcí tam byla k smíchu spousta, nechápu, jak to může někdo obdivovat, to musejí být ne růžové brýle, ale růžový megaskop! :D
-
Nebyt jeho tak ta Netflix fraska by dopadla este ovela horsie, on je jediny dovod, preco si pozriem druhu seriu.
-
zaklinace posral netflix a jeho propaganda
-
ehm
https://www.nme.com/news/gaming-news/henry-cavill-is-a-playable-character-in-new-total-war-warhammer-2-dlc-2672242
-
Z počátku jsem z jeho castingu nebyl moc nadšený. Postavou se mi na Zaklínače vůbec nehodil - je moc svalnatý, moje představa Geralta, kdybych to měl k něčemu připodobnit, je spíš profesionální tenista, kteří na první pohled nevypadají, ale mají neskutečnou fyzickou kondici. No, ale obavy šly tatam a nakonec jsem byl spokojený, stejně jako s celým seriálem. Těším se na druhou sérii. Btw: doufám, že tam bude ještě větší pestrost různých ras, aby rasistům pořádně praskaly žilky. :D
-
Sympaťák. Na pivko bych s ním klidně zašel:)
-
On je na seriálovém zaklínači to jediné povedené a to jsem si při trailerech říkal, že se tam nehodí.
-
Tak v Zaklínači se mi opravdu líbil (a to jsem si před zhlédnutím říkal, že mi do té role nepasuje). Za mě spíš seriál pohnojila produkce.
-
A radost mám mít proč? Hrál v něčem, co bylo dobré? Zatím, pro mě, pohnojil Zaklínače, Sherlocka, Supermana...