Henry Cavill potvrdil svou účast v chystaném filmovo-seriálovém universu Warhammeru
-
Hlavně ať jim do toho muže mluvit. Já mu fandím.
Jinak škoda že němá pokračování Kovboj Beebop a nebo Já a robot.
-
O Tales from the Loop by se mělo víc mluvit. Pomalá, poetická, velmi oldchoolová scifi, která je primárně o lidech - jako z povídek starých sf mistrů. Kde takovou dneska pohledáš?
-
Boys nemělo s komiksem mnoho společného a druhá série už byla slabota, muž z vysokého zámku byla přece jen úplná blbost tam už šlo o fanfikci, no terminal list a reacher byly ok a expanse taky ušla, ale samozřejmě knížky byly ve všech případech lepší.
A na rovinu absolutní většina adaptací stojí za pendrek, takže lepší je být pesimista
-
Žánrů :) Zrovna Outer Range je hodně niche věc, sci-fi neowestern :) Tales From the Loop je zase ryzí sci-fi, které stojí na malbách švédského umělce a není "edgy" jak dneska každá druhá věc od Netflixu.
-
experimentální pole čeho ? :)
-
Přesně. Reacher, Expanse, Boys, i ten Muž z vysokého zámku a nebojí se pouštět na experimentální pole - Outer Range, Tales from the Loop.
-
Přesně.
A Bosch je dlouhá léta jednou z nejlepších klasických detektivek a Reacher také nebyl vůbec špatný.
-
Já samozřejmě nechci panu Cavilovi upřít nic na zásluhách nebo koníčcích, ale herci kteří ukazují světu svoji pečlivě tvořenou personu, kterou získají diváky pro svoje filmy je výrobek old school hollywoodu stejně jako metavyprávění o filmu, skandálech kolem natáčení a intrikách v zákulisí.
Jinak se říká pozor na to co si přeješ, když se nějaký kousek geek kultury stane masovkou, nezřídka je to pro fandom pohroma.
Přes všechny ale, bych svět WH40k s rozpočtem na produkci viděl alespoň jednou opravdu rád. A rozhodně bych se vůbec nezlobil, kdyby to byla stejně sžíravá a podvratná satyra jako Hvězdná pěchota nebo Robocop. A ukázat v jednom filmu aspoň náznak rozsahu toho universa je práce pro genia/blázna. Daleko daleko težší než Infinity war.
-
No... mám z toho takové rozporuplné pocity. Obavy z opakování scénáře amazonského LOTRa.
-
Ono ani nebude záležet co bude chtít on, ale chlebodárci.
-
Mrknu, děkuji za tip. Po Andoru marně hledám další zajímavý seroš.
-
Další seriálový hit od Amazonu: Tom Clancy's: Jack Ryan.
Je to velmi aktuální, protože za pár dní vyjde 3. řada. 🙂
-
Amazon neprodukuje jenom sracky. The Terminal List, napriklad, byl skvely. Uvidime. Za me to je 50/50.
-
Já jsem zvědavý a počkám si na soudy, až z toho bude něco k vidění... Cavill podle mě nebude chtít, aby se opakovalo to co u Zaklínače.
-
To se tak ráno vzbudili v Amazonu a : "Tak, kterou značku jsme je ještě nezk...i?" Nic, jdu si pustit stařičký Ultramarines a vy si przněte co chcete.
-
a to sa smie? ved tam ludia vrazdia vsetko, co nie je ludske, a nehladi sa na to, ako sa kto chce pomenovat (eldarx), ani na city. Mne bude vadit, ako sa Henry bude spravat ku Slaaneshovskemu kultu sexualnych mensin.
take nechcem ani vidiet, dufam ze to ani nenatocia!